1 de maig del 2013

Convocatòria Especial 25a Sessió

5 comentaris
 
Doncs ha arribat l'hora de fer-ho oficial. A partir d'aquest dissabte 4 de maig de 2013, a la nostra ja 25a Sessió, comencem una nova etapa al Club Amatent ja que deixem la Biblioteca Les Voltes la qual ens ha acollit d'una manera exemplar fins a dia d'avui (marxem per motius exclusivament d'espai). Les nostres assistències han anat augmentant fins a un punt que ja resultava molest per a tothom (per nosaltres al no tenir prou espai i pels usuaris pel soroll que es feia a la Sala Polivalent). A partir d'ara ens podreu trobar unint les nostres forces amb l'Espai Jove La Capella per així continuar creixent i disposar d'un espai molt més ampli, més còmode i amb més cabuda de jugadors. L'adreça nova és al Passatge Pau Vila, 7 (als Antics Salesians de Sant Vicenç dels Horts) just al mateix local que l'Espai La Capella i molt proper a l'estació de Ferrocarrils de Sant Vicenç dels Horts. Us deixem aquí un enllaç per poder-lo situar:


Mostra Nou Local Amatent en un mapa més gran


Els horaris també s'amplien els dissabtes de 10 h. a 14 h. aquesta 25a Sessió. I a partir de la següent (a partir del dia 18 de maig) també hi serem per les tardes de 16 h. a 21 h. Així doncs esteu tots convidats a descobrir el Nou Local Amatent. Us deixem amb el tradicional cartell de convocatòria de Sessió:


5 Responses so far.

  1. Silverman says:

    Enhorabona pel nou local Amatents! És una bona notícia que aneu ampliant horaris i concurrència.
    Continuem en contacte.

  2. funkyboy says:

    Perfecte!!! Per les tardes també!!!

  3. Merci Silverman, Amatent rules! :-)

  4. M'alegro molt de que us feu grans. És increible tot el que heu aconseguit fins ara. I el que segur que aconseguireu en el futur.

    Una abraçada!

  5. Merci Enhac, saps que tu sempre has estat el nostre referent i ens fa una mica de llàstima desvincular-nos de la biblioteca però era el millor per a tots...

usuari/s connectats