22 d’octubre del 2018

Convocatòria 158a Sessió (27-10-2018): Azul

0 comentaris
 


T'agraden les composicions amb rajoles? Es poden fer mosaics d'allò més curiosos oi? Doncs si tens ganes de descobrir el joc que més premis s'ha emportat aquest any 2018 vine amb nosaltres aquest dissabte 27 d'octubre a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).
  Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Azul" de l'editorial amiga Asmodee. Introduïdes pels àrabs les rajoles (peces quadrades ceràmiques en color blanc i blau) van ser adoptats pels portuguesos quan el seu rei, Manuel I, en una visita al palau de l'Alhambra al sur d'Espanya, va quedar hipnotitzat per la impressionant bellesa dels decorats moristos. Obnubilat per la bellesa interior de l'Alhambra, va ordenar d'immediat que el seu propi palau a Portugal fos decorat amb rajoles similars.

Més enllà d'això, Azul s'ha revelat com un joc abstracte adictiu de 2 a 4 jugadors amb una durada d'entre 30 i 45 minuts. La mecànica principal del joc es de draft i construcció de patrons. A cada ronda, es disposa d'una serie de peces de diferents colors sobre unes losetes. Els jugadors hauran d'anar agafant aquestes peces en grups d'un mateix color per a colocar-les a una estructura de cinc files amb diferent número de columnes. L'objectiu es omplir les files amb peces d'un mateix color de manera que s'acabi fent una composició concreta.

Ja sabeu doncs, si voleu crear crear el mosaic més vistós de tot Portugal, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 27 d'octubre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats