19 d’abril del 2016

Guerra de Mitos farà un torneig especial al CorreJocs 2016

0 comentaris
 
Molt bones miteros! Sabeu que al CorreJocs 2016 també farem un Torneig de Guerra de Mitos?

Doncs si, els dissenyadors de jocs espanyols estan de moda, des de fa un temps s'ha produït un petit boom d'edicions pròpies gràcies a plataformes de micro finançament com Verkami o Kickstarter i Guerra de Mitos va ser un d'aquests jocs propis que va tirar endavant amb la col·laboració de molts jugadors.

El joc va tenir molt bona acollida i any rere any s'han anat afegint ampliacions afegint nous mites i engrandint el conjunt d'aficionats a aquest joc. La comunitat de jugadors de Guerra de Mitos avui en dia és tot un fenomen de masses i cada cop que s'organitza un torneig es fa palès.

Així doncs, i seguint amb la política de ser una associació transversal tant per als jugadors recentment arribats com pels més experts, el Club Amatent junt amb l'editorial GdM Games organitzarem un torneig de Guerra de Mitos al CorreJocs 2016 el diumenge 15 de maig a les 16:30 h.

El premi és interessant, el top 4 de jugadors s'emportaran cartes foils exclusives.
El format de torneig permetrà utilitzar totes les cartes però els mazos de cartes han de ser només de dues ERAs consecutives. La inscripció al torneig és gratuïta i podeu fer-la a través de guerrademitos@gmail.com

Volem agrair a Pak de Gdm Games per pensar en nosaltres per organitzar aquest torneig. Doncs ens uneix ja un temps de col·laboracions recíproques.

Recordeu, el torneig de Guerra de Mitos es farà diumenge 15 de maig a les 16'30 h al recinte del CorreJocs 2016, a l'Escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts. Si desitgeu apuntar-vos, ho podeu fer a gerrademitos@gmail.com
Més informació a https://www.facebook.com/events/1175419695810760/


Molta sort a tots!

usuari/s connectats