11 de març del 2019

Convocatòria 167a Sessió (16-03-2019): Village Attacks

0 comentaris
 

Com va aficionats als taulells i als daus? Una setmana més som per aquí amb les sessió que tots estavem esperant del Club Amatent! Vine amb nosaltres aquest dissabte 16 de març a l'Espai Jove La Capella. Ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra, però no allà).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-los. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!

Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Village Attacks" de l'editorial amiga  Last Level.
Village Attacks és un joc de taula d'estil tower defense, en el que haurem de protegir el nostre castell d'uns vilatans enfurismats. Això fa que l'objectiu dels jugadors sigui defensar a tota costa una localització concreta, la més important, el cor del castell. En aquest joc es canvien les tornes, i nosaltres serem els monstres que hem de protegir-nos d'uns vilatans cansats amb les nostres maquinacions.
La gestió dels monstres, és realment sencilla. El joc és cooperatiu i es pot jugar sol. Però us hem d'advertit que es dificil guanyar. A nosaltres ens ha encantat i ens agrada com el joc ens posa en situació i patim per superar cada ronda.

Ja sabeu doncs, si vols venir a defensar el nostre castell t'esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 17 de març de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats