25 de març del 2019

Convocatòria 168a Sessió (30-03-2019): Guilds

0 comentaris
 

Ja és aquí la primavera! Com avança el temps! Tenim una nova sessió! 
Aquest cop el protagonista de la sessió es el joc Guilds de l'editorial amiga Last Level.
Si vols fer creixer el teu gremi vine amb nosaltres aquest dissabte 30 de març a l'Espai Jove La Capella. Ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra, però no allà).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. 
A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!

Guilds és el nou llançament de l'editorial Last Level, un joc dissenyat per Christian Giove, de 2 a 4 jugadors amb una durada aproximada de 60 i 90 minuts per partida.
Guilds és un joc de subhasta i col·locació de llosetes on cada jugador haurà de gastar les seves monedes de plata per a ampliar el seu gremi amb un enorme elenc de personatges que posseeixen habilitats i característiques pròpies, però també hauran d'aconseguir or per a millorar les seves instal·lacions.
La sagnant Guerra dels Set Regnes ha acabat fa més de trenta anys, i el regne d’ Anderis està experimentant un període de gran expansió, gràcies en part a la seva posició central que ràpidament l'ha transformat en un important emplaçament comercial. S'han construït nous camins en el regne i una nova ciutat que ha cobrat tal rellevància que el Rei ha decidit traslladar la capital allí i construir un nou castell.
Nombroses corporacions d'artesans ja estaven presents a la ciutat, però ara s'estan formant gremis, que són més grans, més poderosos i que competeixen entre si. Amb l'objectiu d'obtenir el favor del Rei, els gremis reuniran els personatges més prestigiosos a la seva causa, a la recerca dels quals majors beneficis els puguin reportar.
Cada gremi col·loca les seves carpes en la plaça central cada setmana, convidant a les persones que consideren més interessants a inscriure's, incentivant-los amb valuosos regals.

Al mateix temps, cada gremi ha de construir la seva seu, gastant grans quantitats d'or per a ampliar-ho amb una gamma de luxoses habitacions adequades per als seus membres, els gremis també han de tenir en compte els gustos actuals del Rei sobre el que és més important per a un gremi digne de la seva aprovació.


Ja sabeu doncs, si vols rfer creixer el teu gremi t'esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 30 de març de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats