25 de febrer del 2019

Convocatòria 166a Sessió (02-03-2019): 8 Bit Box

0 comentaris
 


Després de la "4a Caminada Solidària en suport a la investigació contra el càncer infantil" on vam participar fa una setmana, tornem amb les nostres sessions habituals. Us volem agraïr a tots els que vau venir a passar el matí amb nosaltres caminant o jugant però sobretot estant allà, donant suport a una causa tant necessària.
A la propera sessió del Club, la 166a, volem que vinguis a descobrir la primera videoconsola no electrònica amb nosaltres. T'esperem aquest dissabte 2 de març a l'Espai Jove La Capella. Ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra, però no allà).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "8 Bit Box" de l'editorial amiga Devir Iberia. De fet no parlem d'un joc com a tal sinó de 3 jocs en 1.

I es que el joc 8Bit Box és en realitat un sistema de joc amb una serie d'elements com daus i fitxes de colors, mandos per a cada jugador... que es faran servir a cada minijoc.
Apart d'aquests elements comuns, dins de la capsa trobarem 3 cartutxos amb 3 minijocs i cadascun d'ells comptarà amb els seus propis elements específics de cada joc.
Un sistema curiós oi? 
Doncs si no t'ha quedat clar del tot, t'esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 2 de març de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats