10 de setembre del 2018

Convocatòria 155a Sessió (15-09-2018): Demon Worker

0 comentaris
 

S'acaba l'estiu i a tots ens toca tornar a la feina, a l'escola, a l'institut... Però no tota rutina es pesada! Sempre hi ha una sessió del Club Amatent a tocar! Si tens ganes de divertir-te amb nosaltres, aquest dissabte 15 de setembre t'esperem a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).

 
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 



Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Demon Worker" de l'editorial amiga GDM Games, un joc de col·locació de treballadors i gestió de recursos de 3 a 4 jugadors amb partides de 45 minuts. Recomenat a partir dels 10 anys, dissenyat per Shogo Kuroda amb il·lustracions de Chupami i Shu Nagata.

Els jugadors es traslladen al infern per a reclamar el tro del Rei Dimoni. Per a aconseguir-lo, hauran de contractar als millors dimonis, fabricar les armes més potents i buscar els recursos més valuosos. Serà la forma d'executar malvats plans, de demostrar la seva habilitat per governar i en definitiva d'obtenir més punts de maldat.

Durant els torns, s'invocaran dimonis i s'enviaran a les diferents zones de treball per a obtenir beneficis. Seguint una mecànica propia de gestió de recursos i de col·locació de treballadors, serà imprescindible pagar els salaris. L'esclavitud i l'explotació laboral no formen part d'aquest univers de fantasia.


Ja sabeu doncs, si voleu crear reclamar el Tro del Rei Dimoni, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 15 de setembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats