24 de setembre del 2018

Convocatòria 156a Sessió (29-09-2018): Hexcalibur

0 comentaris
 

T'agraden els mites artúrics? Coneixes a Merlí, Lancelot, Artur de Pendragó o l'espasa Escalibur? Doncs si tens ganes de disputar batalles a Britannia vine amb nosaltres aquest dissabte 29 de setembre a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).
 
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 



Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Hexcalibur" de l'editorial amiga SD Games i GenX. L'autor espanyol Enrique Dueñas, creador d'altres jocs com London After Midnight torna al panorama lúdic amb Hexcalibur un joc d'estrategia per a 2 jugadors amb partides d'entre 20 i 40 minuts.
A Hexcalibur ens trobarem un joc on la clau estarà en la col·locació de les tropes i la utilització dels nostres herois en el moment oportú per alçar-nos amb la victoria. Podrem triar entre 3 bàndols: les forces del regne de Logres, les hordes de Cumbria i els guerrers pagans que busquen recuperar la terra dels seus avantpassats.
 
Ja sabeu doncs, si voleu crear coronar-vos reis de Britannia, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 29 de setembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats