27 d’agost del 2018

Convocatòria 154a Sessió (01-09-2018): Santorini

0 comentaris
 

Ja heu marxat de vacances? No?? Doncs si encara no heu triat destí us proposem venir amb nosaltres a Santorini!! Aquest dissabte 1 de setembre t'esperem al Club Amatent a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).
 

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Santorini", un joc d'estrategia molt accessible, de certa profunditat i que permetra gaudir tant als més novells com també als jugadors més exigents. Santorini és un joc de partides ràpides i furioses on serà dificil no encadenar varies seguides. Té un aspecte espectacular.
 
L'objectiu és simple: els jugadors han d'intentar ser els primers en construir, bloquejar i escalar fins al cim d'una torre de 3 pisos d'alçada. Sona facil oi? No tant ràpid doncs Santorini requereix maniobres tàctiques i afegeix poders extra a través de les cartes de Déu. Construeix l'illa de Santorini amb els teus amics i familiars.

Ja sabeu doncs, si voleu construir la icònica Santorini, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 1 de setembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats