13 d’agost del 2018

Convocatòria 153a Sessió (18-08-2018): Welcome...hacia el Perfecto Hogar

0 comentaris
 


 Ja heu marxat de vacances? Ja heu tornat? Doncs fantàstic sigui com sigui, si la calor no pot amb tu i tens ganes de divertir-te amb nosaltres, aquest dissabte 18 d'agost t'esperem al Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).
 

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Welcome hacia el perfecto hogar" de l'editorial amiga SDGames, un joc d'estil gestió de recursos o eurogame clàssic amb el que et podràs dissenyar la casa dels teus somnis.

 
A Welcome els jugadors són arquitectes americans en la dècada dels 50, durant ple "Baby Boom” competint per veure qui d'ells serà el que executi millor els projectes de la Ciutat creant les parcel·les més boniques als tres carrers que se li han assignat, amb els seus luxosos parcs i piscines.

Welcome és un joc on tothom juga al mateix temps amb les mateixes cartes. Es tracta de combinar de la forma més intel·ligent els nombres de les cases amb els seus efectes associats, per convertir-se en l'arquitecte més gran de la història!
Ja sabeu doncs, si voleu crear la casa dels vostres somnis, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 18 d'agost de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats