30 de juliol del 2018

Convocatòria 152a Sessió (04-08-2018): Riverboat

0 comentaris
 
Ja heu marxat de vacances? Ja heu tornat? Doncs fantàstic sigui com sigui, si la calor no pot amb tu i tens ganes de divertir-te amb nosaltres, aquest dissabte 4 d'agost t'esperem al Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 



Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "RiverBoat" de l'editorial amiga SDGames, un joc d'estil gestió de recursos o eurogame clàssic amb el que et podràs construir el teu imperi en ple Mississipi.
 
La vida és dura en mig oest, a principis del segle XIX, però també és una època d'oportunitats i de creixement. No només tens possibilitat d'augmentar el volum i la varietat dels teus cultius, sinó que també pots buscar contractes més i més lluny seguint la corrent del riu Mississipi. Utilitza de forma adequada als teus treballadors, guanya't el favor del cap del port i vigila als teus competidors per construir un imperi al Mississippi.
 
Ja sabeu doncs, si voleu refrescar-vos al Mississippi amb nosaltres, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 4 d'agost de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats