8 d’octubre del 2018

Convocatòria 157a Sessió (13-10-2018): Attack on Titans: La última batalla

0 comentaris
 

Arriben els Titans a la ciutat i nosaltres som la última defensa! Agafa les espases i vine a la propera sessió del Club Amatent ! Si tens ganes de divertir-te amb nosaltres, aquest dissabte 13 d'octubre t'esperem a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).
 
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 




Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Attack on Titnas: La última batalla" de l'editorial amiga Edge Entertainment cedit per un dels socis del Club. Un joc molt temàtic basat en l'exitosa serie d'Ataque a los Titanes. Els titans han atravessat el Mur Maria i es dirigeixien al depòsit de suministres de la ciutat. Si cau el dipòsit, es perdrán tots els recursos per a continuar la luita contra aquestes monstruositats i l'esperança dels últims supervivents de la humanitat. Juga com el teu personatge preferit d'Ataque a los Titanes o com a Tità.

El joc té una durada de 30 minuts i es per a fins a 5 jugadors.En el joc, un dels jugadors farà el paper d'un aterrador tità mentres la resta de jugadors actuen com a valents heròis que intenten ampara als d'ebils i protegir l'últim bastió de la humanitat mentres escalen per l'anatomia del monstre i van jugant cartes. 


Ja sabeu doncs, si voleu crear defensar la ciutat de Trost, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 13 d'octubre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats