10 de desembre del 2015

El Club Amatent participa al 4t Festival del Joc DAU de Barcelona

0 comentaris
 


El joc és cultura, és un camp d'experimentació que hem inventat per divertir-nos mentre aprenem i evolucionem en ell. Ens ensenya a gestionar recursos i a triar opcions, a afrontar riscos i a explotar l'èxit. Jugant explorem la cooperació, l'engany, la negociació o la imaginació. El joc, no és una manera de perdre el temps, el joc és una escola, és un fet social i és família, però per sobre de tot és diversió compartida.

Conscient i d'acord amb aquesta visió, l'Ajuntament de Barcelona realitza aquest cap de setmana, 12 i 13 de desembre, una proposta lúdica molt interessant: el 4art Festival del Joc DAU.
En aquesta ocasió les DAU s'han descentralitzat i repartit per la orografia barcelonina els espais on gaudir del festival. Per una banda hi haurà activitats a l'espai cultural de Fabra i Coats però també al Born Centre Cultural, al Canòdrom Parc de Recerca Creativa i a diverses places.

A Fabra i Coats
El punt neuràlgic de les DAU. El Club Amatent no faltarem a la cita i, tot i tenir sessió oficial, serem molts els socis que ens hi desplaçarem per presentar a tothom qui s'apropi els jocs i les novetats d'editorials com Devir, GDM Games, Blauberry i Nosolorol. D'aquesta manera el visitant podrà descobrir novetats, decidir quins jocs demanar per Nadal i gaudir d'un oci que potser no hi era al seu radar però que reporta experiències inoblidables.

Al Born, Centre Cultural
Al Born podreu gaudir d'un espai de descoberta i iniciació als jocs de simulació històrica i de miniatures. A càrrec dels clubs Rvbicon i Alpha-Ares s’hi podran conèixer una àmplia varietat de jocs històrics i de miniatures, als quals també es podrà jugar. L'univers d' Star Wars hi tindrà una especial representació amb partides i torneig del joc de simulació de combats aeris X-Wing o demostracions del joc Star Wars: Armada.

Així doncs aquest cap de setmana, tan si viviu a la comarca del Baix Llobregat com al Barcelonès, teniu moltes opcions per gaudir d'aquesta afició que tant ens agrada a tots. Us esperem!

usuari/s connectats