24 d’agost del 2022

Crònica 243a sessió (20 - 08 - 2022)

0 comentaris
 

 De nou dissabte i de nou ens endinsem en els jocs de taula.

Què bonic quan es juguen amb família!

 


DICE FLICK és un joc senzill i divertit. Quan li agafes el “tranquillo” ja està... això sí, cal agafar-li el tranquillo . És un joc d’habilitat, les partides són ràpides, s’explica  en 3 minuts. En vols més? Ho poden jugar  els infants a partir de 8 anys.

https://juegos-tcgfactory-com.translate.goog/juegos/dice-flick/?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=ca&_x_tr_hl=ca&_x_tr_pto=sc

 En una altra taula  podíem veure com l’Ari ensenyava a jugar al GIZMOS, una meravellosa elecció per a introducir a no jugones o para jugar en familia. Hay que gestionar recursos para pagar cartas y generar combos de acciones, y algunos pueden ser alucinantes. Tiene una pequeña capa de interacción y una duración muy ajustada. Ligero y muy agradecido.

https://www-ludonauta-es.translate.goog/juegos-mesas/gizmos-2018?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=ca&_x_tr_hl=ca&_x_tr_pto=sc

 


El LONDON  estèticament  em sembla un dels jocs més elegants que he vist en molt de temps. https://www.malditogames.com/juegos/london-juego/

El gran incendi del 1666 ha deixat Londres devastada. Aquesta és la teva oportunitat de construir una nova ciutat sobre les cendres de l'antiga, utilitzant els talents dels habitants de Londres.

Qualsevol acció en el joc té els seus pros i contres; i tot sembla molt compensat, meditat i depurat per reduir-ho al mínim. Cal un parell de partides per conèixer les cartes i l'evolució del joc. Una mica abstracte i solitari, però val la pena provar-ho.

Per als més llaminers podem jugar a HONEY  que és un divertit joc familiar en què ajudaràs les abelles a recol·lectar tot el nèctar que puguin recollir. Saltaran de flor a flor i hauràs d'estar molt pendent d'on es troba el pol·len, perquè així sabràs on hi ha més nèctar.

https://juegos.tcgfactory.com/juegos/honey/

Una altra família ha triat per jugar  la ESCUELA DE PINGÜINOS que és un  Joc diferent i molt divertit en què les figures dels pingüins es desplaçaran impulsant-se amb el dit, en corbes o fent salts. Es pot gaudir amb aquests pingüins mentre corren, es persegueixen i patinen a l’escola polar.

https://www.ludonauta.es/juegos-mesas/escuela-de-pinguinos-2016

 El RES ARCANA és molt amigable perquè, a més a més que mecànicament és senzill (sobretot si ja s'ha jugat a algun disseny de cartes), elimina de cop el principal problema dels jocs de desenvolupament de cartes, és a dir, conèixer-se les cartes. Com dic, la majoria d'aquest tipus de jocs requereixen una fase d'aprenentatge per detectar les sinergies entre les cartes i saber interpretar les diferents situacions que es van donant a la partida (com, per exemple, quan és rendible i quan no ho és jugar una carta segons la situació de la partida). Però aquí, com que només has de bregar amb les teves 8 cartes, t'oblides del que es podria o no es podria fer a futur. És el que hi ha i és amb el que cal treballar. https://misutmeeple-com.translate.goog/2020/01/resena-res-arcana/?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=ca&_x_tr_hl=ca&_x_tr_pto=sc


Però deu tenir el seu què i si no, compareu les cares dels jugadors anteriors amb aquestes. Molt més riallers. On vas a parar!

 ARCHON

https://www-ludonauta-es.translate.goog/juegos-mesas/archon-glory-machination-2013?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=ca&_x_tr_hl=ca&_x_tr_pto=sc

Ara bé, per riallera la nostra responsable de matí. Lena no ha volgut jugar per poder fer de responsable al 100%.


Francament, jo, el dia que em toqui  fer de responsable, vull jugar. Vaja, que segurament no seré tan responsable com la Lena.

 

 

 

 

Aquest és el parany que ens esperava a l’entrada. Tanmateix  el problema subjacent era la pudor que generava  la fermentació d’aquests fruits. A veure què ens trobarem el proper dissabte...

 

Si us fixeu bé, n’hi ha un que si que en treu partit. Sospitem que anava una mica “pet” per com caminava i per gairebé no volar.







Aquí veiem al Nito carregat amb... Jocs! Treballant per les Olimpiades lúdiques.

Més fotos del matí


Una partideta de PARADE ben acollida amb un sonriure

 Parade pertany a aquesta classe de fillers que amb molt poques normes aconsegueix desenvolupar una idea més profunda del que aparenta, prenent elements prestats de grans dissenys del gènere com són ¡Presa 6! No gràcies.











Aquesta foto és de la tarda. Podem veure la Nora desplegant el SPEED CUPS amb la paternal mirada del Toni (jo crec que ja compta els dies que falten per poder jugar amb ella partides de rol. Tranquil no falta tant i passa massa de pressa!

Amb aquest joc combinem habilitat i rapidesa.

https://juegosdelamesaredonda.com/997-speed-cups-4007396207095.html

ARQUITECTOS  Qui construirà el millor regne de l’oest?

https://zacatrus-es.translate.goog/arquitectos-del-reino-del-oeste.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=ca&_x_tr_hl=ca&_x_tr_pto=sc


INCÓMODOS INVITADOS Aquesta nit tu i alguns dels teus col·legues investigadors heu rebut una trucada per acudir urgentment a la Mansió Walton. Allà, la mestressa de claus us comunica el motiu de la convocatòria: el Sr. Walton ha aparegut mort al seu despatx!

https://www-incomodosinvitados-com.translate.goog/?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=ca&_x_tr_hl=ca&_x_tr_pto=sc


A la tarda també hem tingut una bona responsable de sessió. Portava molt bona companyia per si les responsabilitats li feien “doblar”...


I mestrestant hi havia un grup que volien millorar la red ferroviaria i ho feien en dura competència i per tot Europa! Entre les persones jugadores n’hi havia una que volia establir ponts entre el seu club de jocs de taula i el nostre club. La nostra fama traspassa fronteres o, si més no, fins a Calders. AVENTUREROS AL TREN EUROPA.

Joan, ponts no sé però vagons... Déu n’hi do!











I amb aquesta bonica foto ens acomiadem fins el proper dissabte on trobarem més però no millor perquè és impossible!




usuari/s connectats