21 de maig del 2018

Convocatòria 147a Sessió (26-05-2018): ¿Dónde está Umtata?

0 comentaris
 


Ja som aqui! Teniu ganes de viatjar? Coneixeu el país d'Umtata? No? Doncs si vols descobrir aquest curiós país vine amb nosaltres aquest dissabte 26 de maig tornem a tenir sessió el Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 



Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "¿Donde está Umtata?" de l'editorial amiga SD Games, un joc d'estil Trivial que t'ajudarà a coneixer més sobre la geografia i la historia amb els teus amics i familiars.

Ja sabeu doncs, si voleu descobrir on es troba el país d'Umtata, veniu a fer el chek-in a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 26 de maig de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats