7 de maig de 2018

Convocatòria 146a Sessió (12-05-2018): Space Opera

0 comentaris
 

Com va la setmana? Dura? Doncs no t'ho pensis i desconecta amb nosaltres! I és que el joc és la millor manera de desconectar del dia a dia i aquest dissabte 12 de maig tornem a tenir sessió el Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, 
ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).


Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Space Opera" de l'editorial amiga Games4gamers, un joc de cartes de 2 a 6 jugadors on prendrem el paper de líder d'una raça alienigena que busca obtenir el control de la galaxia. El joc combina mecàniques de desenvolupament de civilitzacions i construcció de mazo. Els jugadors podrem alçar-nos amb la victoria convertint el nostre imperi en el més avançat o imposant-nos a la resta de jugadors.

Ja sabeu doncs, si voleu envair nous planetes, no cal portar la pistola de plasma. Només apropeu-vos a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 12 de maig de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats