12 de març de 2018

Convocatòria 142a Sessió (17-03-2018): Cottage Garden

0 comentaris
 

Ja arriba el bon temps i les ganes de venir al Club Amatent oi?I és que aquest dissabte 17 de març tornem a tenir sessió el Club Amatent. Us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 


Aquesta setmana volem donar protagonisme a Cottage Garden, un joc de col·locació de peces per a tenir el jardí més maco de tot el barri. Un joc de l'aclamat autor Uwe Rosenberg editat a Espanya gracies a l'editorial amiga SD Games.

Ja sabeu doncs, si voleu provar Cottage Garden, no cal que porteu les tisores de podar, només apropar-vos a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 17 de març de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats