26 de febrer de 2018

Convocatòria 141a Sessió (03-03-2018): Fast Food Fear!

0 comentaris
 

Ja arriba aquí l'hora del desenfrè lúdic que estàveu esperant! I és que aquest dissabte 3 de març tornem a tenir sessió el Club Amatent. Us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.Si ens vas conèixer aquesta Festa Major i és el primer cop que vens a una sessió del Club Amatent, apunta:  ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!


Aquesta setmana volem donar protagonisme a Fast Food Fear, un joc de gestió de restaurant de menjar ràpid per a monstres molt recomanable de l'editorial amiga Devir.

Ja sabeu doncs, si voleu provar Fast Food Fear, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 3 de març de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats