11 de maig del 2016

Mitjans de comunicació especialitzats i locals faran el seguiment del CorreJocs 2016

0 comentaris
 
.

Aquest dissabte mitjans com Devir TV o Ràdio Sant Vicenç cobriran l'esdeveniment lúdic de referència del Baix Llobregat

Aquest dissabte 14 de maig, diversos mitjans de comunicació especialitzats i locals inicien la cobertura del CorreJocs 2016. La importància dels tornejos celebrats així com la pluralitat d'autors nacionals presentant els seus prototips converteixen l'esdeveniment en força interessant pel sector.
Devir TV farà un programa especial presentat pel conegut Benjamín Amorín. Durant la jornada de dissabte es desplaçaran fins a Sant Vicenç dels Horts per copsar l'ambient familiar del CorreJocs, entrevistar als membres del Club Amatent i cobrir el torneig català de Carcassonne.
D'altra banda, Ràdio Sant Vicenç i Sant Vicenç Televisió informaran des d'una perspectiva més familiar l'impacte i la diversió que aporta el CorreJocs al poble. Realitzant diverses entrevistes a peu de pista al públic que hi passi.

A més a més, el recentment renovat canal de Youtube del Club Amatent, batejat com Amatent TV, també farà la seva pròpia cobertura gràcies a en David Tercero, membre actiu del Club, i als seus equips audiovisuals.

Altres mitjans com Radio Sant Andreu, al 98.0 o Reservoir Jocs han estat donant cobertura i suport a la difusió del CorreJocs entre la població del Baix Llobregat i estem enormement agraïts des de la pròpia organització de l'esdeveniment.

Així doncs, ja ho sabeu, si no podeu desplaçar-vos fins a Sant Vicenç dels Horts aquest cap de setmana, els diferents mitjans us posaran al dia de tot el succeït.

usuari/s connectats