10 de maig del 2016

Mathom, Ziggurat Jocs i Andromits son les botigues oficials del CorreJocs 2016

0 comentaris
 
El CorreJocs, la festa del joc de taula, estarà durant tot el cap de setmana a l'Escola Joan Juncadella. Allà hi podreu provar multitud de jocs de tot tipus doncs els voluntaris del Club Amatent hi serem allà explicant-vos i fent-vos recomanacions.

Ara bé, segurament descobrireu jocs interessants per a compartir amb els vostres i voldreu adquirir-los al moment. En aquest sentit el CorreJocs ha seleccionat a tres botigues de confiança i qualitat perquè pogueu comprar els vostres jocs de taula preferits amb la comoditat més gran possible.

http://www.zigguratjocs.com/
Com a botiga de jocs infantils i familiars tindrem als amics de Ziggurat Jocs
Ziggurat Jocs és una botiga situada a Castelldefels on podreu trobar tot un món de jocs i trencaclosques per a tota la família. Són especialistes en jocs infantils Haba, així com en jocs familiars. Tenen un estoc molt variat de jocs educatius, de lògica, familiars, col·laboratius... Són tota una referència al Baix Llobregat i tenen un molt bon tracte.
Ziggurat patrocinarà diversos premis infantils i juvenils durant el CorreJocs.

http://www.mathom-store.com/index.es.html
Seguim fent repàs d'altres botigues col·laboradores. En aquest cas és el torn de Mathom Store.
Mathom és una botiga online ubicada a Sant Andreu de la Barca. Es tracta d'una botiga especialitzada en jocs de taula, jocs de rol, d'estratègia, eurogames, ameritrash, així com jocs de col·leccionisme. A Mathom trobaràs les últimes novetats del sector i fins i tot jocs de plataformes com Verkami o Kickstarter. Mathom estarà realitzant demostracions de jocs estratègics de Devir com Odyssey, Russian Railrads, Marco Polo...



http://www.andromits.com/ca/
Per últim, tenim la botiga Andromits, especialistes en articles de col·leccionisme i antiguitats.
Andromits Antiguitats i Col·leccionisme és un projecte creat per uns amics de Torrelles de Llobregat als quals els uneix el col·leccionisme i les antiguitats, especialment els jocs, joguines i còmics. Recordes d'aquells playmobils als que jugaves quan tenies 7 anys? O aquell còmic de El Capitan Trueno o Pedrín? Doncs de ben segur ells els tenen per a tu. Si en canvi el que vols és vendre aquella col·lecció ells t'explicaran com fer-ho. Compren i venen per a tu.

Des d'aquí volem agrair enormement la seva col·laboració, que ens ajuda a l'objectiu comú de seguir apropant els jocs de taula al públic general.

usuari/s connectats