14 de març del 2016

Convocatòria 94a Sessió (19-03-2016)

0 comentaris
 



Aquesta setmana tornem a tenir, un cop més, sessió al Club Amatent i, veient que està tenint molt bona acollida, us portem una nova jornada especial.
I és que aquest dissabte ens vénen a visitar els amics de l’editorial GDM Games, una editorial de les nostres contrades, coneguts per jocs com l’homònim Guerra de Mitos, Noches de Sangre o Wake Up Chtulhu. Pak Gallego, director de l’editorial, així com possiblement també l’autor Toni Serradesanferm vindran a demostrar-nos les virtuts del seu recentment arribat Destroy BCN!


Els monstres han envaït Barcelona. Caminen per l'Eixample, destrossant tot al seu pas inclosos els llocs més emblemàtics de la ciutat comtal. Els edificis són aixafats i els habitants fugen atemorits mentre l’exèrcit es dirigeix a la zona. Té bona pinta oi?

Destroy BCN! és un joc de taula familiar en el que els jugadors no ens posarem a la pell dels supervivents, sinó que serem els mateixos monstres. I la veritat és que tots són d’allò més terrorífics, en Copitong (una espècie de Floquet de Neu gegant), en Gaudrac (un drac gegant d’estètica gaudiniana) o la vampiressa Vampillé que recorda a certa soprano, en són alguns exemples.
El cert és que a Barcelona no hi ha espai per a tants monstres i haurem d’enfrontar-nos entre nosaltres mentre l’exèrcit intenta parar-nos els peus.



Les partides són de 2 a 4 jugadors i tenen una durada aproximada de 30 minuts. Al final de la partida el jugador o equip amb més punts d'energia acumulats serà el guanyador. Destroy BCN! és “un joc de daus en el que no es llencen els daus”, segons comenta l’editorial, doncs cada dau representarà a un monstre i nosaltres jugarem amb el valor que hi apareix. Una mecànica força innovadora que ens crida l’atenció i caldrà probar.
 Si no us ho voleu perdre, en Pak Gallego i possiblement també en Toni Serradesanferm estaran al Club Amatent dissabte a partir de les 11 h a l'Espai Jove La Capella (Carrer Albacete, 1-9) fent demostracions. És tota una oportunitat!

Més informació a www.gdmgames.com

Us esperem aquest dissabte 19 de març al Club Amatent!

usuari/s connectats