29 de febrer del 2016

Convocatòria 93a Sessió (05-03-2016)

0 comentaris
 

Aquest dissabte tenim sessió al Club Amatent i en aquesta ocasió us volem animar a assistir a la presentació d'un joc de taula que encara no hi és al mercat. Interessant oi? El joc en qüestió és el Goblins en la mina.

Goblins en la mina, és un joc de cartes en el que els jugadors lideren una horda d'aquests verds i diminuts éssers que habiten en masmorres. El nostre objectiu consisteix a acumular or mitjançant la mineria i les males arts. No obstant, sovint ens trobarem amb disputes entre els diferents clans goblins, lliurant batalles subterrànies pel control de l'or.

Les partides de 2 a 6 jugadors i amb una durada de 30 a 60 minuts són àgils i entretingudes i comptem amb mecanismes innovadors convertint el joc en una gran opció tant per a famílies com per a jugadors habituals.

Els autors del joc han estat a les 24h Sabadell, a les Ayudar Jugando o a les DAU Barcelona i, després de diversos reconeixements del sector, el seu projecte aviat serà llançat en Verkami.

Si no us ho voleu perdre, la Lisi Franch i l'Alberto Gandia estaran al Club Amatent dissabte a partir de les 16 h a l'Espai Jove La Capella (Carrer Albacete, 1-9) fent demostracions. És una oportunitat única!

Més informació a www.goblinsenlamina.com

Us esperem aquest dissabte 5 de març al Club Amatent!

usuari/s connectats