31 d’agost del 2015

Aquest dissabte 5 de setembre no hi haurà sessió, però sí alternatives lúdiques

0 comentaris
 


Degut al trasllat al nou local, aquest dissabte 5 de setembre no farem la sessió regular que tocaria segons el calendari.

Com alguns ja sabeu, aquests dies el Club Amatent i l'Espai Jove de Sant Vicenç dels Horts ens estem mudant a l'altra banda del poble. El trasllat es fa amb motiu de la remodelació de l'espai que utilitzàvem fins ara i durarà aproximadament un any. El nou local estarà ubicat al carrer Albacete número 2 i quedarà molt a prop de la comissaria de Mossos d'Esquadra i del poliesportiu on vam celebrar el tercer Correjocs. Pròximament us oferirem més detalls així com material gràfic.

A causa d'aquest trasllat, la propera sessió regular del club, que tocaria aquest dissabte 5 de setembre queda cancel·lada. Ara bé, com que sabem que la fal·lera per jugar no perdona, hem buscat dues activitats alternatives per aquest cap de setmana.


Per una banda us convidem a participar en la FANCON de Palau Solità i Plegamans, un festival d’oci alternatiu fet i pensat per fans i per als fans. Activitats com espectacles de wrestling, competicions de videojocs, demostracions d'esgrima... compartiran protagonisme.

El Club Amatent hi participarem organitzant i gestionant el torneig de Catan (dissabte a les 11 h) i el torneig de Carcassonne (diumenge a les 11 h). Si hi esteu interessats, podeu inscriureus el mateix dia a l'estand d'informació.



Per altra banda l'Escola d'Idiomes OWL de Sant Andreu de la Barca i els amics de El Dado Enroscado ens proposa venir a gaudir de la Festa Major del seu poble d'una manera d'allò més lúdica. Estan previstos tornejos de Ciudad Machi Koro (12 h), Carcassonne (16'30 h) i Love Letter (19 h) a més de demostracions de King of TokyoCocorico Cocorocó, Colt ExpressSuper Fantasy i Stone Age. Si esteu interessats a participar en el torneig de Carcassonne contacteu a administracio@owl.cat. Pels tornejos de Ciudad Machi Koro i Love Letter contacteu a eldadoenroscado@gmail.com

Ambdós esdeveniments són grans oportunitats per a conèixer noves amistats i activitats. Esperem que, si us apropeu, gaudiu i us instem a veure'ns a la sessió del 19 de setembre al nou espai del Club Amatent.

usuari/s connectats