28 d’agost del 2022

Crònica 244a Sessió

1 comentaris
 

Ahir dissabte vam tenir una assistència espectacular! No sé si és perquè estavem exhaurint les vacances o perquè tornàvem a la nostra divertida rutina dels dissabtes.

A les 10:10h ja hi havia 6 taules que havien començat a jugar o a explicar el reglament. Voleu més detalls? Doncs seguiu llegint...

A la primera taula, aquests dos experts jugaven Mythic Battles (Monolith Board Games). S'ho estaven passant tan bé a la primera partida, que només acabar-la, van fer-ne una altra.  


Heu vist quines minis?



A la segona taula, anaven muntant Ganges (Devir). Semblaria que amb tant de riu, aquest joc hauria de fluir... Quines cares d'il·lusió que fan aquesta parella a l'hora d'estrenar el joc!


Si vols convertir-te en un gobernador legendari de les províncies que envolten el riu Ganges, ja saps, prova aquest Eurogame i gestiona els daus i els teus treballadors. 


A la tercera taula, es jugava Messina 1347 (Arrakis Games). Ja sabeu què hi passava a aquesta ciutat siciliana al 1347? Doncs que unes galeres que van atracar-hi van portar-hi la Pesta Negra... Assumireu el paper de nobles de la regió que haureu d'evitar la propagació de la plaga i procurar la repoblació de l'illa. Per tal d'aconseguir-ho, haureu de fer una bona gestió dels treballadors.

El desplegament a taula és molt xulo!


A la quarta taula, es muntava el Winter Kingdom (Devir), un joc semblant al Kingdom Builder (Devir). Hi havia moltes ganes de provar aquest joc, és per això que havíem demanat expressament al Soto si el podria portar. 

Aquest joc consta d'un taulell que està dividit en múltiples hexàgons de terrenys (colors) diferents. En base a 4 objectius que canvien a cada partida, cada jugador, al seu torn, ha de col·locar unes cabanes en un tipus de terreny determinat. La mecànica del joc ens va entusiasmar a la majoria dels qui el vam provar. No obstant, el recompte de punts no es fa fins al final i pot haver-hi sorpreses!


A la cinquena taula, es jugava a Keyflower (MasQueOca). L'Arnau va dir que és un dels seus jocs preferits. No obstant, vaig veure que estaven molt concentrats i no em vaig atrevir a preguntar gaire cosa. 


A la sisena taula, vam començar amb un Paradice(Zacatrus). Un joc abstracte de daus. Hauràs d'agafar daus del dispensador i, complint 2 condicions, aconseguir cada una de les casetes de la fira. Quan completis una parada, a més dels punts, obtindràs una habilitat. Segons el nombre de punts que tinguis al final de la partida, hauràs guanyat un o altre premi (un núvol de sucre, una banya d'unicorn...). Ja saps que de la fira mai se'n surt amb les mans buides!


A la setena taula estàven jugant a Aeon's End (SD Games). No crec que necessiti cap mena de presentació però és un joc cooperatiu de construcció de baralles.


En acabar la primera partida, també es va jugar al SET (Devir).


He de dir que amb Skull King (Devir) s'ho van passar d'allò més bé!



I a la tarda vam continuar... Si ningú ens atura, és difícil parar.

A dalt vam deixar-hi els que necessitaven la taula gran per jugar a Descent (Fantasy Flight Games).

 

Vam jugar al Gizmos (Asmodee). És un joc de combos que té molt d'èxit al club.


En una altra taula, van provar el Pequeños Grandes Dinosaurios (Devir) un joc molt nou al mercat. En aquest joc tindràs una granja de dinousaures i miraràs de vendre'ls al millor postor o utilitzar-los per als parcs temàtics. Aquest joc està basat en fets reals. Perdó, irreals.


També vam jugar al "bingo romà", a l'Augustus (Asmodee). Quin fart de cridar "Ave César". Buscàvem un joc per a 5 persones i vam acabar amb aquest. Quin haurieu agafat vosaltres?


Per acabar la sessió, vam mirar de salvar el món al Pandemic (Z-Man Games). A la segona partida ho vam aconseguir!

Uns altres, més partidaris de que aquest món ja no es pot salvar, van decidir trucar daus amb el Dice Forge (Libellud).


La setmana vinent seguirem explicant-vos com ha anat la jornada. Tot i així, us recomano que vingueu i ho valoreu vosaltres mateixos!


One Response so far.

  1. Anònim says:

    Fantàstica crònica. Una síntesi perfecta que només es pot superar participant-hi!

usuari/s connectats