11 de juliol del 2022

Crònica 237a sessió (09 - 07 - 2022)

2 comentaris
 

Bones!

Com va? Vas poder venir a l'última sessió? A continuació, en farem un resum.

Aquest dissabte ens vam il·lusionar de tornar a veure a simpatitzants del club que havien vingut a LNMCMLDJ. Sempre sou benvinguts!


Vam tenir la sort d'estrenar diversos jocs, entre ells la còpia de Glow (Arrakis Games) que acaba d'adquirir el club. Té una estètica que crida molt l'atenció i que a la majoria ens ha entusiasmat. És gairebé tot amb blanc i negre però té uns daus de colors que sempre fan festa! En aquest joc, ets un aventurer que mira de dominar els poders dels elements i reclutar companys per tal d'aconseguir trobar el camí dels pobles amb llum. 

També vam estrenar Parade (Asmodee). És un "filler" amb il·lustracions d'Alícia al Païs de les Meravelles. Té mecàniques molt senzilles i durada curta. No obstant, segur que voldràs fer més d'una partida seguida! 

Seasons (SD Games), acaba d'editar-se en castellà! En aquest joc seràs un mag participarà en un torneig llegendari per convertir-se en el nou Archimag del regne de Xidit. Per aconseguir aquest propòsit caldrà que gestionis molt bé la teva mà i els recursos que vagis aconseguint amb els daus de colors. No et quedis embadalit mirant les fantàstiques criatures i els objectes màgics. Del contrari, et faltarà temps per dur a terme totes les accions que tenies pensades.


En acabar el Seasons van fer d'alcaldes a Quadropolis (Asmodee).

Amanecer Rojo (Maldito Games) està basat en l'univers futurista de la saga de Pierce Brown.

La darrera estrena va ser Petrichor (Asmodee). És un joc en que intentes tenir el clima al teu favor per fer germinar llavors amb les gotes de la pluja i, d'aquesta manera, guanyar punts de victòria. Sens dubte la temàtica i les "gotes" d'aigua de colors són originals però... no és fàcil que plogui a gust de tothom.

A part d'aquestes novetats, també van sortir a taula bastants clàssics.

Alhambra (Devir) és un joc que no necessita presentació. Un joc de majories que es pot utilitzar per a introduir als amics o als familiars al món dels jocs de taula. És d'aquells jocs on fàcilment el jugador anterior et pot desmuntar la jugada que tenies pensada, et pot prendre la lloseta que volies per aconseguir la majoria de palmerars... És d'aquests jocs que no es decideixen fins al final!



K2 (MasQueOca). D'entre els socis del club, n'hi ha que estan més en forma i d'altres menys. No obstant, ningú ha aconseguit pujar un 8.000. Això sí, som molts els que hem fet el cim del K2 gràcies a aquest joc. En ell, has de gestionar els teus passos, així com els teus pulmons per a aconseguir-ho. Si et quedes sense aire, moriràs... En aquesta partida la meteorologia no ens va acompanyar i vam haver de lamentar 3 baixes. 

 

Everdell (Maldito Games). A qui no li agraden els animalons del bosc? N'hi ha que viuen a la granja, a la barqueta, a l'oficina postal... Pobrissons, en aquest joc tenen feines tan interessants com les dels humans: jutges, missatgers, professors, reis... Les cartes i els components són tan bonics que serà gairebé impossible no gaudir de la partida.


Vam recomptar perquè semblava  que hi havia un empat. Però no...


Res Arcana (Asmodee). No sé si vosaltres el consideraríeu un clàssic, però al club ho és, sens dubte. Us reptem a venir al club i guanyar al Jordi o al Dani perquè estan fets uns experts. Aquest dissabte, ningú s'hi va veure en cor i van acabar fent un duel.

Després, van fer un Terraforming Mars: Ares (Maldito Games).


També va venir una família i van estar jugant a Rondo (Schmidt), Century (Devir), Interferencias (Goliath).

Si vas venir, t'animem a que comentis com van anar les partides. Sinó, digue'ns, a quina partida t'hauries apuntat?


2 Responses so far.

  1. Anònim says:

    Hola no he podido ir, pero me le tengo ganas a everell, a la próxima a ver si me escapo un ratito

  2. Núria says:

    Yo repito a Everdell cuando haga falta!

usuari/s connectats