16 de juliol del 2018

Convocatòria 151a Sessió (21-07-2018): 3es Olimpíades Lúdiques Interclubs

0 comentaris
 


 Estem en ple període estival i al Club Amatent en volem fer una de grossa!  I és que tornem un cop més amb la nostra cita lúdica ineludible! No parlem d'una sessió normal i ordinària sinó que aquest cap de setmana organitzarem...


Les "3es Olimpíades Lúdiques Interclubs" de jocs de taula!


De què tracta? Doncs és una competició amistosa i fraternal entre diferents associacions i clubs de jocs de taula de Catalunya. L'any passat vam celebrar la segona edició i va ser tot un èxit gaudint d'un molt bon ambient i convertint-se en una jornada molt especial per a totes les associacions participants.


Cada vegada més els jocs de taula moderns i el rol tenen major presència en la nostra societat i és per aquest motiu que moltes associacions han crescut, nascut i donat a conèixer. A més, tenim la sort de pertànyer a una àrea geogràfica molt activa amb moltes fires, esdeveniments, jornades, sessions i tornejos de diferents jocs, sigui de manera oficial o només per gaudir. L'objectiu d'aquesta activitat no és una altra que aconseguir coneixe'ns una mica més entre nosaltres, fer més gran aquesta afició i deixar l'escena alternativa per a aparèixer a l'agenda pública.



Activitats extra:


LUDOTECA OBERTA

A més de les 3es Olimpíades Lúdiques, farem com sempre la sessió habitual amb la ludoteca oberta i el nostre servei de begudes i snacks per a qualsevol visitant. Més de 300 jocs estaran disponibles dins de les sales habituals, només cal dirigir-te al responsable per a agafar els jocs. Recorda que els menors han d'estar sempre supervisats pel seu tutor.


MERCAMATENT

Si acabeu de descobrir el món dels jocs de taula i voleu comprar-ne algún a bon preu durant tot el dissabte tindrem una zona per a fer-ho. 


A la zona Mercamatent només hi podrán vendre jocs els membres de les associacions que hi participen, però tots hi podrem comprar.


Ja sabeu doncs, si voleu participar o presenciar les 3es Olimpíades Lúdiques o simplement voleu venir a jugar, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 21 de juliol de 9h a 14h i de 16h a 21h! 

usuari/s connectats