26 de març del 2018

Convocatòria 143a Sessió (31-03-2018): Bubblee Pop

0 comentaris
 

La primaver ja és aqui i el Club Amatent no marxa per festes! és que aquest dissabte 31 de març tornem a tenir sessió el Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).

Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 


Aquesta setmana volem donar protagonisme a Bubblee Pop, un joc abstracte de col·locació de boles al més pur estil Candy Crush! Un joc dissenyat per Gregor Oliver per a 1 i 2 jugadors que segurament ha passat desapercebut però que té una rejugabilitat brutal! Bubblee Pop està editat a Espanya gracies a l'editorial amiga SD Games.


Ja sabeu doncs, si voleu provar Bubblee Pop, podeu deixar el mòvil a casa doncs no us farà falta. Només apropar-vos a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 17 de març de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats