7 d’octubre del 2022

Crònica 248a Sessió

0 comentaris
 
Doncs sí, dissabte passat hi havia alguna cosa semblant a una alineació de planetes que semblava que volien marcar un dia sense activitat a Amatent: el dissabte anterior van tenir lloc a Sant Vicenç dels Horts i organitzat pels amatents més compromesos, les V Olimpíades Lúdiques i com és normal, hi havia un cert esgotament; estava anunciat un temps turmentós i de pluges amb una petita baixada de temperatures; a Barcelona hi havia concerts i d’altres actes previstos per les Festes de la Mercè; a Sant Vicenç mateix es donava el tret de sortida pel Firatapes; per no parlar dels molts actes que hi havia anunciats per a fer a les rodalies...














Mireu les fotos i podreu comprovar com, fidels a la cita Amatent, el matí es va omplir de gent jugant. La sala estava ben plena i a fora també hi havia una taula però sobretot, com sempre, deixeu-me destacar el bon ambient i les ganes de jugar.
























Potser és cert que a la tarda hi va haver menys afluència de gent però els que hi eren van omplir la tarda de rialles i, com semple van gaudir uns d’explicar jocs nous i d’altres d’ampliar el coneixement que se’n té.


La tarda es va allargar fins al vespre i el vespre fins la nit i, un cop més, ens vam acomiadar de matinada satisfets i amb el somriure posat recordant els bons moments.

usuari/s connectats