8 de setembre del 2022

Crònica 245a Sessió

0 comentaris
 


 

Se’m fa difícil pensar que hi hagi qui es conformi amb llegir la crònica  Amatent de dissabte i se’n pugui estar de venir. De debò: el temps es contreu, es redueix quan t'ho passes bé. Passa tan de pressa que quan és hora de tancar ens agafa de sorpresa.

No us ho penseu: Veniu i gaudiu dels jocs!

Iniciem la jornada ja des de primera hora sent una quantitat considerable de gent. Uns quants en un segon intent volem descobrir 

PETRICHOR que pels amants de la natura esdevé un joc ideal. Com a bons pagesos, intentem que les nostres terres estiguin ben regades perquè germinin i poder fer la collita.







Optar per jugar al SPLENDOR,

 sempre és una bona opció, oi?


Gràcies David per ensenyar-li al Jordi.







Els comerciants del gran mercat d'ISTANBUL no tenen manies: venen teles, espècies, joies,... igualet que a les botigues d'abans on tan et podien vendre xoriço com unes bones espardenyes o el pa.







Jugant al TUSCANI.

Tuscany és una expansió modular per a Viticulture, amb 3 expansions modulars que es poden combinar a gust del jugador: treballadors essencials, tauler estès i estructures. Pots combinar aquestes tres expansions alhora per millorar el teu joc al màxim.



Els nostres joves amics han triat aquest cop jugar a AZUL  que és un joc de taula familiar en què s'han de col·locar les rajoles de manera estratègica per puntuar el màxim possible a cada ronda i al recompte final.









Diuen que "De casta le viene al galgo", que "Testos fan a olles", que "El que a su pare se parece, honra merece", "De tal palo, tal astilla", "Padre diestro, el mejor maestro", "De tus hijos sólo esperes lo que con tus padres hicieres", "Lo que con los padres hagas, con los hijos lo pagas", "El fill que s'assembla al seu pare honra fa a la seva mare", "Bo és qui s'assembla als seus", "Lo que con tus padres harás, en tus hijos lo encontrarás", "Dichosa la rama que al tronco sale"



Doncs això.



Encara que...

"Hijo jugador, no nos lo de nuestro señor"

VENGA YA!




Un altre bon exemple de pare i filla compartint un matí de jocs:


Aquest joc em feia tan bona pinta que el tinc apuntat per jugar-ne el proper dia. Espero que me'l pogueu ensenyar...si us plau...














Un altre cop ha sortit a taula el PARADE
Jo crec que agrada tant perquè és un joc, les partides del qual, són breus entretingudes i originals.











El final del matí va estar ambientat pel guirigall que es formava al voltant del HORSE FEVER que va fer que tothom que hi era per allà hagi agafat el ferm compromís de jugar-ne així que pogui. 
HORSE FEVER és un joc de taula que ens transporta a un hipòdrom basat en les novel·les del 1930, on cada jugador es posarà en el paper de rics apostants que utilitzaran tots els mitjans necessaris perquè les seves apostes donin els seus fruits. Amanir carreres, subornar, fer que algun cavall es quedi adormit, comprar estables i demanar diners a la màfia per obtenir la victòria.






A la tarda també hi va haber-hi força moviment.
CIUDAD MACHI KORO és un joc que gairebé sempre hi trobem algú que el juga. Ens ho vam passar molt bé







Just abans havíem jugat a ROLL PLAYER.
Molt recomanable. Els herois més poderosos no apareixen del no res sense més ni més. Han de crear-se! Raça, classe, alineament, habilitats, trets i equip són els elements perquè l'heroi perfecte estigui completament llest per a les seves aventures a la recerca de glòria i riqueses. A Roll Player, competiràs per donar vida a l'aventurer més gran de fantasia que no hagi existit mai, disposat a embarcar-se en una aventura èpica.
Que n'és de difícil resistir-se al daus de colors! No trobeu?


Què voleu que us digui, jo diria que també estan jugant al CIUDAD MACHI KORO...










Ja era el vespre quan ens va donar per fer una ascensió al K2. Va ser dur però podem dir amb satisfacció que van sobreviure totes les cordades, encara que en algun cas, com en el meu, un dels dos escaladors es va quedar als 7.000 metres i no va coronar el cim;  a l'altre, li va anar de poc quedar-se sense oxígen però va resistir i va poder descendir fins el campament base. Uff quina aventura!







Com que ja estaven una mica rebentats vam decidir agafar el tren. El problema és que primer vam haver de construir les vies amb l'ajuda d'enginyers , projectes, indústries i havent de invertir en vies. RUSSIAN RAIL ROADS és un euro que et proporcionarà entretenient i diversió. Prácticament no hi ha lloc per l'atzar. Proveu-lo, segur que us agrada!



TUAREG





CACAO


Vinga, ànims que ja no falta tan pel proper dissabte. Treu l'agenda i reserva el dia. Recorda que tothom està convidat a venir sol o amb companyia. Podeu passar una bona estona assegurada. Us hi esperem!

usuari/s connectats