9 d’agost del 2022

Crònica 241a sessió (06 - 08 - 2022)

0 comentaris
 


N'hi havia qui pensava que a l'agost no es farien sessions d'Amatent, com què fa calor..., com què són vacances..., com què no vindrà ningú..., com què tothom és a la platja..., com què... RES: amatent no descansa i amb calors, amb molta o poca gent, sense platja i com calgui Amatent segueix amatent.

Aquest dissabte, d'entrada hi havia tot un equip de filmació al pis de dalt. Ho tenien tot preparat: les localitzacions (sala de jugar amb els armaris dels jocs); l'atrezzo (cartells d'Amatent, els jocs triats la càtedra on els actors-presentadors farien les seves locucions, etc); la realització amb la seva escaleta a la pissarra; els actors i actrius fent els seus exercicis de vocalització; la il·luminació; les càmeres; els micros: tot. Tot preparat per a fer el vídeo de presentació de les olimpiades.

Esperem que en aquest blog hi pugui aparèixer una còpia.

Paral·lelament als porxos, on ja estava tot preparat de bon matí, ja hi havia gent jugant.



Un petit grup d'habituals en el club són aquest triu de joves... Ep, en falta una!

GRAN HOTEL ÀUSTRIA és un joc de gestió on hauràs de bregar amb moltes dificultats i problemàtiques.

Converteix el teu modest hotel al Gran Hotel Àustria !

Es tracta d'un eurogame, un joc familiar de col·locació de treballadors i gestió de recursos. Permet partides de 2 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 1 a 2 hores. Editat per Maldito games.



Uns altres que, de no venir, els trobariem a faltar són aquests, sempre disposats a ensenyar als jugadors novells tot un reguitzell de novetats o, al contrari, jocs que ja no es poden trobar. No per això deixen de ser bons jocs.
Són ben capaços d'encomanar el seu entusiasme. Gràcies per ser-hi!


AQUARETTO



Al joc de taula "Aquaretto", cada jugador és propietari d'un aquari. Els jugadors intenten atraure tants visitants com els sigui possible, i obtenen punts pel nombre de visitants que aconsegueixin.

Per crear un aquari que la gent vulgui visitar, el jugador ha de reunir animals. El zoo-aquari es pot expandir. Quan els espais per a animals d'un jugador estan plens, heu de col·locar els animals extra en un fons que us farà perdre punts al final de la partida. L'objectiu de la partida és aconseguir un bon ús dels animals, cosa que donarà punts extra al final.

A "Aquaretto" els jugadors troben la mecànica típica de "Zooloretto", però també suficients estímuls per descobrir i aplicar noves tàctiques per guanyar la partida.



El més especial de "Aquaretto" és que és d'una banda un joc independent i de l'altra pot funcionar com una expansió del joc original "Zooloretto". La combinació de tots dos ("Aquaretto" i "Zooloretto") dóna més profunditat a les partides.

Es tracta d'un joc familiar de col·locació de losetes i gestió de recursos. Permet partides de 2 a 5 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 45 minuts. Editat per Abacusspielé.




Mireu com estaven de concentrats l'equip de rodatge després de la feina feta:




No sempre estan concentrats, de vegades somriuen (penso que tot i així estan concentrats). Serà que no hi caben tots a l'ascensor? o potser estan pensant la manera de fer-ne fora a algú? o potser es volen quedar sols a dintre? o igual volen sortir fora? No ho sé. Caldrà jugar-lo per saber-ho.



FRENTE A LOS ASCENSORES



Un joc de cartes en què competirem per ser el jugador que més membres de la família aconsegueixi posar a la línia d'ascensor d'uns grans magatzems.
Amb només unes poques regles i una mà de només 2 cartes, viuràs una experiència lleugera i agradable. Tot i que a la partida regna el bon humor, recorda que en aquests grans magatzems tot pot fer un gir i alterar l'ordre de la fila.

Es tracta d'un joc familiar de cartes. Permet partides de 2 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 8 anys i una durada aproximada de 20 minuts. Editat per CACAHUETE GAMES.

Va arribant gent i es van apuntant a jugar, encara que si li pregunten a la Nora, poques coses són millors que la pilota.



I canviem de joc: NOVEL RUN



Nobel Run es un joc de cartes de construcció de piles de cartes en el que gestionarás un equip de investigació para guanyar el Premi Nobel.

Té un costat important: contempla el costat femení de la ciència tan invisible en tants àmbits i més encara en la investigació científica.

Es tracta d'un joc de construcció de piles (deck building). Permet partides de 1 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 30 minuts o menys si juguen 2 persones. Editado por TRANJIS GAMES.
Aquí han canviat de joc. També ha canviat algun jugador...


CASCADIA
És un joc familiar de col·locació de llosetes es un joc de tauler en el que competireu per crear el vostre propi paisatge divers i diferenciat.
Es tracta d'un joc de construcció de piles (deck building). Permet partides de 1 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 30 a 45 minuts. Editat per DELIRIUM GAMES.


A veure si podeu endevinar qui està guanyant!


Pleguem tard al matí i comencem d'hora a la tarda.




Han triat jugar al pis de dalt. Suposo que tenen el superpoder d'aguantar la calor millor que la resta. Mentre es posen a prova quan a resistència d'altes temperatures es preparen per jugar a FORT.
Fort és un joc de taula de l'editorial TOMATOES GAMES on ens enfrontarem a la resta de jugadors en un deckbuilding en el qual, partint amb els nostres 2 millors amics, farem l'impossible per fer un bon ús de la resta de la colla i les seves habilitats per construir el nostre fort. Però estiguem atents, que segur que als altres se'ls acudeix alguna idea xula que els puguem copiar i segur que algun es queda de braços plegats sense jugar i es vol unir al nostre equip.

Permet partides de 2 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 20 a 40 minuts.


Si us penseu que és la mateixa foto d'abans, esteu equivocats. Ara juguen a SUSHI GO



Es tracta d'un divertit i ràpid joc de cartes en què els jugadors tracten de menjar el menú perfecte del seu menjar favorit. Per això, hauran de combinar les cartes de la millor manera possible, però el problema és que les cartes circulen a tota velocitat per la taula, i a cada torn només es pot jugar una carta, i després les cartes canvien de mà...Permet partides de 2 a 5 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 15 minuts. Editat per DEVIR.



Per riure una bona estona podeu jugar a INFART











Infarkt" és un joc de taula on els jugadors hauran d'intentar ser els darrers que quedin a la festa, literalment.

Cada jugador té un tauler de jugador individual on rastrejarà la seva pressió arterial, depressió, salut pulmonar, pes, etc. Vas a treballar? doncs guanyes diners però et puja la depressió. Et menges una hamburguesa? Et puja el colesterol. Tens cagarrines? Et baixa el pes! Compte amb els amics que et poden convidar a una festa i això no sempre és bo!

Tothom comença el més saludable possible, amb una mica de diners a la butxaca. Cada ronda, es revela una quantitat de cartes desdeveniments igual a un més que la quantitat de jugadors. Alhora, cada jugador triarà una carta d'esdeveniment i patirà els efectes d'aquesta carta, movent els seus indicadors de salut segons calgui.

Si un indicador de salut ascendeix a la làpida sepulcral a la part superior de la columna, ja has tingut la teva festa i ara ets fora del joc. Segurament a la resta de jugadors els augmentarà la depressió... o no.

Permet partides de 2 a 5 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 45 minuts. Editat per DEVIR.




Del GLOW estem parlant cada sessió. El que està claríssim és que triunfa. Ja sabeu allò de... qui es pot resistir a uns daus de colors? I què em dieu de les il·lustracions? Què? Com? Que encara no el coneixes? Doncs ja saps què has de fer: vine a una sessió d'Amatent. Què? Que no saps com es juga? Cap problema, te l'expliquem.










No ens oblidem que aquest és un col·lectiu amb un alt grau de peculiaritat que es pot traduïr per un usatge incondicional de Star Wars




Tu i els teus amics assumiu el paper de cazarrecompenses, contrabandistes i mercenaris, i us disposeu a deixar empremta a la galàxia. Viatjaràs per la Vora Exterior a la teva nau personal, contractaràs llegendaris personatges de Star Wars perquè s'uneixin a la teva tripulació i intentaràs convertir-te en el forjat més famós (o infame) de la galàxia. Et faràs un nom caçant recompenses pels Hutts, robant pels sindicats del crim o introduint mercaderies de contraban a través de les patrulles Imperials?

Tot això i molt més és possible mentre t'aventures pels afores de la galàxia coneguda. Estableix les teves coordenades, reuneix la teva tripulació i salta a l'hiperespai amb Star Wars: El borde Exterior !

Permet partides de 1 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 120-180 minuts. Editat per FANTASY FLIGHT.


No cal que t'amaguis que ja sabem qui ets... encara que només sigui per saber qui fa el senyal de victòria jugant a AZUL. Cal provar-ho per saber com enganxa aquest joc.



AZUL és un joc de taula familiar en què hauràs de col·locar les rajoles de manera estratègica per puntuar el màxim possible a cada ronda i al recompte final.



Decora el Palau de la manera més bella possible!Si jugueu a aquest joc us encantaran les rajoles decorades (són fetes de resina)

Permet partides de 2 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 8 anys i una durada aproximada de 45 minuts. Editat per Asmodee.


FLAMME ROUGE és el joc de carreres ciclistes per als amants del ciclisme i dels jocs de taula.



Es tracta d'un joc de gestió de cartes i selecció simultània d'accions. A veure qui dels tres podrà lluir el maillot groc o aquí no toca?



Permet partides de 2 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 45 minuts. Editat per DEVIR.




I... què seria una sessió d'Amatent sense un RES ARCANA?

El món de Res Arcana és diferent. La Vida, la Mort, l'Elan, la Calma i l'Or són les Essències que alimenten l'art de la màgia. Escull el teu mag, reuneix Essències, crea Artefactes únics i fes-los servir per invocar dracs, conquerir Llocs de Poder i aconseguir la victòria.


Permet partides de 2 a 4 jugadors, amb una edad mínima de 10 anys i una durada aproximada de 60 minuts. Editat per ASMODEE.

Crec que puc dir que aquest joc ha esdevingut un dels favorits dels autèntics "jugones".


Hem probat a jugar la versió de ISTAMBUL amb daus que manté l'emoció i la diversió del seu germà gran, el joc de tauler.. El temps s'escurça considerablement.
Que sí, que sí, que sempre guanya! Per alguna cosa serà, no?


Dins de l'enrenou del basar d'Istanbul, els jugadors intentaran destacar com els millors comerciants i superar els seus rivals.


Permet partides de 2 a 4 jugadors, amb una edat mínima de 8 anys i una durada aproximada de 20 a 40 minuts. Editat per TCG.


Ja us ho deia que trobava a faltar algú en aquesta colla: Ja pensavem que no venies! T'haguessis perdut alguna partida de SUSHI GO!


I fins aquí arriba la crònica de dissabte passat. No us anieu a venir? Ah! és clar, que esteu fora de vacances? Doncs quan tornareu ja sabeu on trobar-nos, com sempre a l 'Espai LA CAPELLA de Sant Vicenç dels Horts els dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Bona setmana i fins la propera!

usuari/s connectats