17 de juliol del 2022

Crònica 238a sessió (16 - 07 - 2022)

2 comentaris
 
Bones!!

El darrer dissabte hi havia ganes de xerrar... De què devíem estar parlant? Sembla que era prou interessant.



Ens constava dividir-nos en grups petits i finalment vam decidir-nos per un flip&write. Vam fer una partida al Welcome to el perfecto hogar (SD Games). En aquest joc vas omplint carrers de cases amb piscines, jardins i tanques. La Cris ens ho va explicar d'allò més bé!



Les puntuacions diferien bastant. Hi ha qui té més expertesa... I més traça!


Ja que portàvem embranzida i per insistència de la Núria vam fer una partida a un altre joc amb la mateixa mecànica, Cartógrafos (Gen X Games). Vegeu com es repartien els "boletos"...



En aquest joc has de crear un mapa amb granges, rius, aldees i boscos. Es puntuen diferents objectius segons l'estació de l'any. Però compte, de tant en tant el teu contrincant tindrà el privilegi de dibuixar monstres al teu mapa! I aquí és on fruïm els que tenim ADN Amatent!



Després vam jugar a Durian (Oink Games) on has d'estar atent per tenir la fruiteria ben assortida. És un joc que poden jugar fins a 7 persones.  La mini caixeta del joc conté una campaneta per cridar al gerent, és tan mona que t'agafaran ganes d'avisar al gerent sense necessitat.


I mentrestant a la taula 2, hi havia tres nois jugant i jugant...

Primer van fer una partida a Crazy Coconuts (Pegasus Spiele). Quina monada de monos!


Després van jugar a un joc que s'anomena Tranquilidad (Maldito Games). Aquest és un joc cooperatiu tipus puzzle que no sé si seria capaç de jugar sense tensió. Ens permet fer partides des de mode solitari fins a 5 jugadors.



A la tercera taula, hi havia els que tenien les neurones més despertes. Ho van aprofitar per a fer un Seasons (SD Games). 


Si cal, es revisa el reglament les vegades que calgui. Heu vist quina taula més xula? Quantes cartes, quants daus i quins colors!


Per tancar el matí, vam fer una partida a Can't Stop (Maldito Games). Vam intentar una partida a 5, un més del que proposa el joc, i no hi havia manera d'acabar la partida. Vam tenir un públic que ens donava molt suport... i es divertia veient com ens arriscàvem massa. 


Hi havia tanta tensió que al seu torn, un amatent va llençar un meeple juntament amb els daus. Un altre amatent va tirar el dau amb tanta energia que va colar-se a la reixa, però ell mateix va trobar la solució per treure'l. Mireu-lo que enginyós!


A la tarda hi havia ganes de mostrar Glow (Arrakis Games). Sembla que, igual que el Seasons, sortirà molt a taula aquest estiu!


També es va jugar una partida a Troyes (Asmodee). Quin clàssic! Els bons jocs no passen de moda.


A l'altra taula es va jugar un Res Arcana (Asmodee), aquesta setmana el Jordi i el Dani tenien companyia. Van jugar una partida a 5 jugadors, el màxim que permet aquest joc.



I fins aquí tot el que es va jugar a la 238a sessió del Club Amatent. Si voleu més detalls, veniu aquest dissabte o bé deixeu un comentari per aquí.

Ens anem veient al Club!

2 Responses so far.

  1. Aquesta sessió me la vaig perdre... però tal com heu explicat tot plegat, com si hagués estat allà mateix :)

    Bravo!! Ens veiem a la propera sessió!

  2. Anònim says:

    Déu n’hi do tot el que m’he petdut. Llàstima que no es pugui estar a dos llocs alhora!

usuari/s connectats