30 de juny del 2020

Convocatòria Esdeveniment Especial Online LNMCMLDJ 2020 (27-06-2020)

0 comentaris
 

Bones a tothom!

Us fem arribar fotos de la passada convocatòria, a nivell d'esdeveniment especial online. El Dissabte passat vàrem realitzar LNMCMLDJ en format online i realment, estem sorpresos dels resultats.

La gent s'ho passar molt bé i va gaudir de diferents activitats preparades, al marge dels jocs de taula habituals. Les diferents activitats preparades, van fer que entre partida i partida tothom pogues gaudir del concurs de fotos que es va fer, així com els jocs de Quizz i Enigma que vam plantejar als assistents a l'esdeveniment. Tot i amb això, amb el sorteig de premis, tot va anar de rodes, malgrat d'estar cadascun confinats a casa seva, tot i respectant les mesures oportunes de seguretat e higiene. I com no podia faltar també, es va fer un gran torneig de Potion Explosion a la plataforma BGA amb 14 assistents. Tot un rècord en torneigs online d'aquesta mena!!

Ja, sense més, us fem arribar les imatges de l'esdeveniment. Aquí teniu les fotos !!




















Vam gaudir de molt bon ambient, començant desde les 20h del vespres fins a altes hores de la matinada. Esperem que dintre de poc poguem seguir compartint taula de jocs amb tothom que pugui vindre al club. Ens veiem aviat! Salut!!


usuari/s connectats