13 de maig del 2020

Convocatòria Sessió Especial Online (16-05-2020): Ens veiem al nostre canal de Discord!

0 comentaris
 

Bones a tothom! Malgrat la situació que ens toca passar durant aquests dies, des del club Amatent, volem fer-vos saber que continuem, en la mesura de les nostres posibilitats, fer el que més ens agrada: jugar a jocs de taula i rol!

Ens podreu trobar com el darrer dissabte, en sessió especial del club Amatent, a Internet. Podeu fer-ho mitjançant una aplicació de missatgeria de veu i text totalment gratuït: Discord.

Els requisits per posar-vos al canal de Discord del club Amatent són:

1. Instal·lar programa Discord. 
2. Crear compte d'accéss a plataforma Discord: podeu fer el registre en el mateix moment de la instal·lació al vostre ordinador
3. Altaveus i micròfon per poder al nostre canal
4. Bona conexió a Internet

Una vegada instal·lat el programa (Windows, MAC & iOS, Android i Linux) , altaveus i micròfon configurats, per poder conectar-vos al nostre canal, heu d'anar al canal cJHn92Z. O més directament, fet el d'abans primer de tot i després obrint la web https://discord.gg/cJHn92Z amb el vostre navegador web preferit, podreu conectar-vos al nostre canal i després a la Sala de recepció, ja sigui per la mateixa web o més recomanable, obrint l'aplicació Discord (en aquest moment la mateixa web us invitarà a fer una cosa o altra):


Res més, ens veiem el dissabte!! Sense cap restricció d'horari, quan i com tu vulguis però sobretot... DES DE CASA!!!

Us fem arribar algunes captures de la setmana passada, per tal que veieu com funcionem :D







usuari/s connectats