12 de març del 2020

[[ URGENT ]] COMUNICACIÓ OFICIAL - CANCEL·LACIÓ ACTES CLUB AMATENT

0 comentaris
 


Bon dia a tothom.

Des del club Amatent, en virtut a la informació que ens ha proporcionat l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per la situació actual en relació al COVID-19, ens veiem obligats a prendre la decisió d’aturar tota activitat gestionada desde nosaltres mateixos.

Això implica la cancelació de les sessions regulars cada 15 dies del Club Amatent fins a nou avís (a partir de la sessió 193 del 14-03-2020) i de l’esdeveniment de les V Olimpíades Lúdiques Interclubs 2020, on més endavant concretarem noves dates.

Sentim les molèsties que us pugui ocasionar la situació excepcional però desitjem amb molta força i ànims per a tots nosaltres que aviat ens poguem veure de nou fent el que més ens agrada: jugar a jocs de taula i rol!

En nom del club Amatent, volem transmetre a totes les persones afectades pel COVID-19 el nostre desig d’una pronta recuperació. Així com enviar un especial reconeixement al personal sanitari, empreses, autonòms i famílies que estiguin d’alguna manera patint aquesta situació.

Ens veiem aviat!

Més informació la podeu trobar a:

1. Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts:
- http://www.svh.cat/municipi-per-temes/salut/coronavirus/?fbclid=IwAR1dZahKSII-LM4TXoJXZ_nDAWYD4PRQAgCDvlDECfleG9QqE2uwyBkwdUw

- http://www.svh.cat/actualitat/noticies/2020-03-11-lajuntament-recomana-reduir-lactivitat-de-les-entitats-i-associacions-especialment-les-relacionades-amb-els-sectors-mes-vulnerables-davant-del-coronavirus.html

2. Generalitat de Catalunya:
- http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

usuari/s connectats