22 d’abril del 2019

Convocatòria 170a Sessió (27-04-2019): Happy Salmon!

0 comentaris
 

La vida del salmó mai havia estat tan divertida! Ho voleu comprobar? Una setmana més som per aquí amb les sessió que tots estavem esperant del Club Amatent! Vine amb nosaltres aquest dissabte 27 d'abril a l'Espai Jove La Capella. Ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra, però no allà).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-los. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!

Aquesta setmana volem donar protagonisme a un joc que ho està petant a tot arreu "Happy Salmon" de l'editorial amiga Mercurio.
Happy Salmón es un joc de taula d'estil party game on no pararàs quiet!  L'objectiu del jugador és quedar-se sense cartes a la mà i per això haurà de buscar companys salmons que tinguin la mateixa carta en el mateix moment realitzant el gest marcat en elles. Encaixada de mans, de punys, cambiar de poisició... tota una experiència que us recomanem! A nosaltres ens encanta.

Ja sabeu doncs, si vols venir a defensar el nostre castell t'esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 27 d'abril de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats