11 de febrer del 2019

Convocatòria 165a Sessió (16-02-2019): Shikoku

0 comentaris
 
 
Ja ha passat un mes des del Correjocs! Com avança el temps! Doncs continuem amb una nova sessió! 
Aquest cop ens anem amb el joc Shikoku fins a Japó per a fer un peregrinatge molt peculiar. Shikoku és la menor de quatre illes principals de Japó, en la que s'hi troba una ruta que recorre 88 temples budistes. Els peregrins de 42 o 33 anys, recorren els esglaons del temple Yakuoji per a que espanti la mala fortuna que sol acompanyar als homes i dones d'aquestes edats.

Si vols viure aquesta experiencia mística i divetida vine amb nosaltres aquest dissabte 16 de febrer a l'Espai Jove La Capella. Ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra, però no allà).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. 
A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!

Recordem que aquest diumenge també estarem a la Zona d'Animació de la "4a Caminada Solidària per a la investigació del cancer infantil" que organitza l'Associació Temps de Lleure. Encara estàs a temps d'apuntar-te. No hi pots faltar!
Aquesta setmana però, volem donar protagonisme al joc "Shikoku" d'Eloi Pujades i de l'editorial amiga GDM Games. Un joc força premiat aquest darrer 2018 i que és per mèrits propis un joc a tenir en compte.
A Shikoku trobem un joc de gestió de cartes en el qual hem d'anar escalant els esglaons cap al temple a un ritme adequat. Jugant amb l'ordre numèric de les cartes usades, alguns jugadors es quedaran sense avançar, acte que pot ser molt beneficiós en alguns moments, atès que no guanya el primer a arribar a la casella 33. Amb una carta nova per torn, els jugadors tenen informació suficient del contingut de les mans rivals per a poder intentar aproximar-se a un valor que els asseguri moure's o, per contra, intentar frenar en el seu ascens.
Ja sabeu doncs, si vols recorrer tots els esglaons del temple Yakuoji t'esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 16 de febrer de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats