14 de gener de 2019

CorreJocs 2019 (19 i 20 de gener de 2019)

0 comentaris
 

No feu plans per aquest cap de setmana (dies 19 i 20 de gener) perquè torna el CorreJocs amb la 6a edició! Una edició plena d'activitats noves que segur us sorprendran!

El Correjocs és la festa dels jocs de taula que cel·lebrem a Sant Vicenç dels Horts dins del marc de la Festa Major d'Hivern, un espai per a les families i per a qui vol conèixer el joc i una manera nova de divertir-se. 
Al 6è CorreJocs no tan sols trobareu jocs de taula, també hi haurà per tota la Carpa del CorreJocs tota una sèrie d'activitats (totes gratuïtes) que us encantaran. Aquí sota us en fiquem algunes per a que us en feu una idea, però si les voleu descobrir, haureu de venir. Us hi esperem!


Recordeu, estarem a la plaça de l'Ateneu de Sant Vicenç dels Horts els dies 19 i 20 de gener, des de les 10 del matí fins a les 21 hores dissabte i de 10 a 20 hores diumenge. Dos dies sencers en els quals els jocs de taula, de simulació, de rol, juntament amb aparells de nova tecnologia com consoles d'última generació, circuits de drons, cotxes de ràdio control i moltes coses més seran els protagonistes de la Fira.

usuari/s connectats