28 de gener del 2019

Convocatòria 164a Sessió (02-02-2019): Dados y Colonos

0 comentaris
 

Després d'un CorreJocs 2019 d'allò més exitós seguim amb les sessions habituals del Club Amatent! Vine amb nosaltres aquest dissabte 2 de febrer a l'Espai Jove La Capella. Ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra, però no allà).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més còmode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!


Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Dados y Colonos" de l'editorial amiga  Last Level.
Un joc sencill però divertit que no et pots perdre. Amb un tros de terra a la qual anomenar llar, un grapat de recursos, unes poques famílies, i un cap ple de somnis t'embarques en el viatge de la teva vida. Mes enllà de les crestes dels verds pujols es troba el Nou Món, El teu Nou Món! Però vigila, també han arribat altres colons, i encara que els seus inicis són tan humils com els teus, cadascú voldrà prosperar tabmé.

Dados y Colonos és un joc de daus d'assentament, gestió de recursos i control d'àrea. En cada torn els jugadors trauran daus de la seva borsa i els llançaran per a triar les seves pròpies accions, colonitzar noves terres i desenvolupar tecnologies. Crea el tauler mentre jugues, intercanvia i construeix, personalitza la teva pròpia reserva de daus únics i planta cara a altres colons en un conflicte pel domini. Hauràs de triar el camí que forgi la teva destinació. Trobaràs diferents terres i tecnologies en cada partida, i un gran ventall d'estratègies disponibles amb elles.

Ja sabeu doncs, si vols prosperar al Nou Món t'esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 2 de febrer de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats