18 de juny del 2018

Convocatòria 149a Sessió (23-06-2018): Brains Poción Mágica

0 comentaris
 


Com va? No heu tingut prou sessions amatent? Doncs aquest dissabte fem la tercera setmana consecutiva de sessions lúdiques! Si voleu començar la revetlla de Sant Joan amb nosaltres, podeu venir aquest dissabte 23 de juny al Club Amatent. Us convidem un cop més a venir a l'Espai Jove La Capella, ens trobaràs al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).
Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns! 



Aquesta setmana volem donar protagonisme al joc "Brains Poción Mágica" de l'editorial amiga SDGames, un joc d'estil puzzle o trencaclosques amb el que et podràs desafiar en solitari o amb els amics.
Supera els 50 desafiaments que t'ensenyen a prepara pocions màgiques per així completar el llibre d'encanteris!
Els puzzles van augmentant la dificultat en blocs de 10, desde principiant a expert. I és que la serie Brains del reconegut Reiner Knizia és tot un repte lògic a l'estil Sudoku. En aquest no haurem de fer camins sinó crear quadricules amb ingredients, cumplint uns requisits de tipus i número d'ingredients que ens marca cada columna i fila.


Ja sabeu doncs, si voleu cremar neurones abans de la Revetlla, veniu amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 23 de juny de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats