18 de desembre del 2017

Convocatòria 138a Sessió (23-12-2017): Incómodos Invitados

0 comentaris
 

Ja estem a inmersos en les festes nadalenques i és setmana de Club Amatent! Si encara no saps quin joc regalar als teus, no perdis l'oportunitat de probar els jocs de la nostra ludoteca. Aquest dissabte 23 de desembre tornem a tenir sessió i us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.

Aquesta passada nit tú i els teus amics investigadors heu rebut una trucada per a venir urgentment a la Mansió Walton. Allà la majordoma os comunica el motiu de la convocatoria: el senyor Walton ha aparegut mort al seu despatx! Aíxí comença Incómodos Invitados, el joc d'investigació de l'editorial Megacorpin Games, premi 2016 a Espanya. És l'hora d'investigar!

Incómodos Invitados és un joc de cartes, misteri i deducció en el qual cada partida recrea de manera diferent la nit en la qual el senyor Walton va ser assassinat. De 2 a 8 jugadors competiran en aquest joc de deducció, en partides de 60 minuts de durada i de dificultat ajustable. Les preguntes a resoldre son: 




Hi ha 3600 solucions diferents que es poden presentar en milers de partides. No jugaràs dues igual! A més el sistema de mazo inteligente, et submergirà en la recerca permetent-te emprar veritable deducció per resoldre el cas. 



Ja sabeu doncs, si voleu provar Incómodos Invitados, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 23 de desembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats