26 de setembre del 2016

Convocatòria 107a Sessió (01-10-2016): Escuela de Pingüinos

0 comentaris
 

Ja torna el fresquet i el Club Amatent segueix amb força! Aquesta setmana, dissabte 1 d'octubre tenim sessió a l'Espai Jove La Capella i no te la voldràs perdre!

I és que la ludoteca Amatent no para de créixer i a quin ritme! Recentment l'editorial SD Games ha confiat en nosaltres i ens ha enviat alguns dels jocs que distribueixen. No podem estar més contents! Un dels jocs que més furor causarà dels acabats de incorporar, sens dubte, és el desafiant "Escuela de Pingüinos"!

Escuela
de Pingüinos és un joc d'habilitat com les xapes, de 2 a 4 jugadors, d'uns 20 minuts de duració per partida i dirigit als més petits o a qualsevol amb ganes de passar-ho bé.
A cada ronda un dels jugadors prendrà el paper de pingüí perseguidor mentre que la resta intentaran fugir i aconseguir passar pel màxim nombre de portes possible per a obtenir peixos. Quan tots els pingüins han estat enxampats o algú ha travessat les portes acabarà la ronda. Un cop que tots hem jugat com a perseguidors es compten punts i es mira qui ha guanyat la partida.
I fins aquí les normes perquè la gràcia del joc és precisament la varietat de llançaments possibles: en línia recta, fent corbes, saltant a través de les parets... tot un repte d'habilitat!

Si voleu descobrir Escuela de Pingüinos i molts més jocs de la nostra ludoteca us esperem aquest dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h!

usuari/s connectats