29 d’agost del 2016

Convocatòria 105a Sessió (03-09-2016): No Time For Heroes

0 comentaris
 

Aquesta setmana estem de tornada amb la següent sessió habitual del Club Amatent, i ho fem d'allò més contents doncs estrenem nou joc a la ludoteca!

Es tracta de No Time For Heroes, un joc de cartes competitiu en el que els jugadors es posen a la pell dels herois del Regne de Isilendor. L'objectiu? Acabar amb l'amenaça de Krantor i amb el seu poderós general.
No Time For Heroes, de l'autor Rodrigo González i de l'editorial Holocubierta, és un joc de taula de 2 a 4 jugadors, amb una durada de 20 a 40 minuts que acaba d'arribar a les botigues. Aquest serà ja el tercer joc de l'editorial després d'"Omertà: el poder de la Mafia" i "Arcanya: Magic Academy", tots disponibles al Club Amatent perquè puguis provar-los.

Es tracta d'un atractiu i competitiu joc, amb unes fases molt estructurades i amb més possibilitats que les que es veuen a simple vista. La seva temàtica, ambientada en un món de fantasia està acompanyada per les il·lustracions d'Israel Pato. No Time For Heroes s'ubica al Regne d'Isilendor. Krantor i el seu temut general amenacen d'estendre el mal, pel que serà feina d'un grup d'herois acabar amb ells. Pel camí, es trobaran amb diferents batalles i enfrontaments que portaran fins a l'enemic final. El grup de Els Set governa el Regne i busquen a un únic heroi per defensar la regió.

És per això que no hi haurà prou amb vèncer tots els perills, sinó que serà necessari ser el millor de tots aquests aventurers. En funció de la seva classe (Guerrer, Picar, Mag o Explorador), els jugadors comptaran amb unes o altres habilitats per aprofitar el combat. En el moment en el qual l'enemic final sigui derrotat, la partida acabarà. Tanmateix, vèncer no implica alçar-se amb la victòria, tot i la quantitat de punts que això atorga. El jugador amb la quantitat més gran, com a resultat dels enemics vençuts i de les monedes es convertirà en el guanyador de la partida i en definitiva, l'heroi d'Isilendor.

Si tens ganes de provar No Time For Heroes, apropat aquest dissabte a la sessió 105ª del Club Amatent. T'hi esperem!

usuari/s connectats