7 de juny del 2016

Convocatòria 99a Sessió (11-06-2016): Emporion (Verkami)

0 comentaris
 



Ja tornem a ser altre cop per aquí i aquesta setmana tenim una nova sessió, la 99a, a l'Espai Jove La Capella (carrer Albacete, número 2). Estem preparant una de grossa per la sessió número 100, però ja us en donarem més detalls pròximament. Anem al que toca.

Aquest dissabte 11 de juny ens visiten els amics de l'editorial Mont Tàber, una editorial de les nostres contrades que s'ha llençat a l'aventura del seu segon joc de taula anomenat "Emporion", finançat a través de Verkami (enllaç).

Havent arribat a la xifra inicial que es marcaven com a objectiu per a fundar el projecte, en aquests moments la campanya es troba en la recta final i es poden desbloquejar multitud de recompenses. Però en què consisteix el joc?

Les polis gregues volen expandir-se. Naveguen per la mar Mediterrània a la recerca de nous dominis. Arribaran a la Península Ibèrica, lloc en el qual fundaran Emporion, el primer gran enclavament grec de la península. Allà, els seus habitants buscaran enfortir el prestigi i fortuna de les seves famílies tot liderant expedicions, comerciant amb Atenes, guanyant els favors especials dels déus i expandint la cultura hel·lenística arreu de les terres iberes.


Emporion és un joc de cartes per a 2, 3 i 4 jugadors ambientat a la colònia grega d'Empúries. L'edat recomanada mínima per jugar-hi és de 8 anys i la seva durada està bora els 40 minuts. És un joc estratègic de civilitzacions en el qual cada participant acumularà cartes que desenvolupin la seva polis, Emporion. Cada jugador enfortirà els seus dominis emprant accions de comerç, d'exploració, de cultura o de guerra. Cadascuna d'elles permet fer-se amb cartes que incrementaran les competències de cadascuna de les polis en alguna d'aquelles àrees. En funció del seu grau de desenvolupament, Emporion produirà tota mena de recursos. Aquests seran més valuosos com major sigui el tamany de la polis. En el seu grau màxim d'esplendor el jugador podrà construir edificis o elements escultòrics que li donaran al final de la partida punts de prestigi.


El dissenyador és en Xavier Carrascosa i les il·lustracions són d'en Ricardo Jurado a qui cal felicitar pel seu més que lloable treball. Així doncs, ja saps, si tens ganes de provar un joc d'aquí, i potser animar-te a finançar-lo, t'esperem dissabte 11 de juny al Club Amatent!

usuari/s connectats