13 de maig del 2016

Exprimeix el CorreJocs 2016 amb el programa d'activitats de l'esdeveniment

0 comentaris
 

Ja està disponible el programa d'activitats del CorreJocs 2016! Aquí hi trobaràs l'agenda d'activitats previstes per dissabte 14 i diumenge 15 de 10 h a 21 h. Dóna-li una ullada i no et perdis res!

La festa dels jocs de taula de Sant Vicenç dels Horts arriba aquest dissabte i diumenge 14 i 15 de maig amb un munt d'activitats per a tothom. Els més petits trobaran jocs gegants com el Cocoricó Cocorocó o Speedcubs, gimcanes, tornejos de jocs infantils com el d'Aviador Loco i el Cocorico Cocorocó, zona de construcció amb playmobils, zona de maquillatge, lluita d'espases, racó de còmics, treballs manuals, aventures imaginàries entre moltes activitats.

Per altra banda, el públic general o familiar també trobarà interessants propostes com una àmplia ludoteca dinamitzada pels voluntaris amatent, l'exposició permanent del Club Amatent, tornejos de jocs com el Rally Rass, Crokinole, Catan o Carcassonne amb interessants premis, presentació de jocs d'editorials, sortejos de jocs, introducció al rol.

Finalment el públic més especialitzat o veterà trobarà també una oferta lúdica interessant amb la presentació de prototips i jocs de Verkami com Death Show TV, Peak Oil, Castlecards, King of the Hill, Land of Rivals, Goblins en la Mina... A més també tindrà tornejos de jocs com Guerra de Mitos, Señor de los Anillos, partides de rol de llarga durada així com presenciar les primeres Olimpiades Lúdiques interclubs tota una novetat que esperem que tingui futures edicions.

No et perdis l'oportunitat de gaudir del CorreJocs. Tinguis el perfil que tinguis, hem pensat en tu i et podrem recomanar activitats a l'estand d'informació. Tot això i molt més ho trobareu en el programa d'activitats.

usuari/s connectats