22 d’abril del 2016

Experimenta el cinema de terror amb Fragmentos, el joc de rol

0 comentaris
 


Vine a posar-te la pell de la cap d'animadores, del quaterback principal, d'un assassí en sèrie, d'una supervivent d'una facció de zombies o de qualsevol altre arquetip del cinema de terror que se t'acudeixi. Fragmentos és un joc perfecte per recrear qualsevol pel·lícula del gènere. Les seves partides per adults tenen una duració aproximada de dues hores i un to 100% "pel·liculer".

El CorreJocs 2016, amb la col·laboració de l'editorial Nosolorol, aposta per apropar el gènere del rol per adults amb una temàtica diferent.

Jugar a rol és una bona manera de passar l'estona amb amics, fer volar la imaginació i experimentar de primera mà situacions diferents, de vegades extremes. Mirant d'interpretar un personatge, cada jugador assumeix un paper i ha d'enfrontar-se a terrors més enllà de la comprensió. Els jugadors poques vegades coneixen la naturalesa dels seus perseguidors, i això és el que els fa gaudir de la història.

Són petits fragments de les pel·lícules de terror, son fragments de l'horror que t'espera.
¿T'atreveixes a submergir-te a elles?

Gràcies a una preparació ràpida i un sistema de joc senzill, Fragmentos t'atraparà des de l'inici i tant els jugadors experts com el que vulguin endinsar-se al rol per primera vegada ho passaran d'allò més bé.

Els adults que vulguin viure experimentar aquesta aventura terrorífica ho podran fer el cap de setmana del 14 i 15 de maig al CorreJocs 2016. Es faran diverses partides en el següent horari:

- Dissabte 14 de 16.30 h a 21 h
- Diumenge 15 de 16.30 h a 21 h


A cada partida hi haurà 4 o 5 jugadors i un membre del Club Amatent farà de màster. T'animes a participar-hi?

Per fer-ho cal enviar un correu electrònic a l'adreça clubamatent@gmail.com o inscriure's el mateix dia. S'haurà d'especificar si hi aniràs sol o amb un grup de gent, tot indicant quants jugadors portaràs. Si vens sol, no et preocupis, et trobarem un grup!

Fragmentos no serà l'únic joc de rol que podreu provar al CorreJocs. També s'hi faran partides a La Llamada de Chtulhu i Star Wars: Al filo del Imperio. A sota tens els horaris de totes les partides. La secció de rol del CorreJocs és possible gràcies a la col·laboració de Nosolorol Ediciones.

usuari/s connectats