28 de gener del 2016

Crònica de la 32a Mostra i Festa Major d'Hivern 2016 de Sant Vicenç dels Horts

1 comentaris
 

Com cada any arriba a Sant Vicenç dels Horts la Festa Major d'Hivern i la 32a Mostra Comercial i Agrícola i el Club Amatent no s’ha volgut perdre la cita.

L’esdeveniment que es va celebrar per tot el casc antic del poble va tenir lloc des del passat divendres 22 fins al diumenge 24 de gener i va servir per donar-nos a conèixer entre la població de Sant Vicenç dels Horts.


Tot va anar rodat i tal com esperàvem van venir moltes famílies a veure què era aquell espai amb tantes taules i cadires. Pares, mares, avis i àvies, amb els seus fills/nets corresponents, van apropar-se a donar una ullada i ja s'hi van quedar una bona estona. Els jocs d’habilitat tipus xapes van resultar molt cridaners i ningú va renunciar a fer una partida al circuit de cotxes del Pitchcar o a competir al taulell rodó del Crokinole.

Lògicament, divendres tarda vam començar amb poca gent però ens va servir per temptejar el terreny. L'endemà, dissabte, va començar a animar-se la cosa sobretot a les hores punta del migdia i a mitja tarda on estaven moltes taules plenes, però el millor dia va ser diumenge, que va ser força multitudinari.

Us deixem unes fotografies per a què veieu l'ambient que es va gaudir a l’espai lúdic del Club Amatent.

També cal destacar que els jocs que es van poder veure a les taules no només van estar adreçats a un públic familiar que busca la diversió immediata sinó que també vam poder veure jocs més complexes com El Desierto Prohibido de Devir, Lords of Waterdeep, Trickerion o Sons of Anarchy entre d'altres.








Finalment, agrair la presència de tota la gent que ha vingut a passar-s'ho bé amb nosaltres, a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i a la seva Regidoria de Cultura per donar-nos totes les facilitats del món i sobretot, sobretot, sobretot, a la qualitat humana dels Amatents que sense ells res d'això hagués estat possible.

Ens veiem a la sessió del 6 de febrer a l’Espai La Capella del carrer Albacete!

One Response so far.

  1. James says:

    Hola. Muchas gracias por participar en las fiestas. Os hemos hecho una mención en nuestra reseña de esta semana, aquí la tenéis (https://universin.wordpress.com/2016/02/01/tarta-de-monstruos-original-y-divertido/)

usuari/s connectats