8 de desembre del 2015

Així va anar la col·laboració del Club Amatent a la 15a Fira Jocjoc de Tona! (29-11-2015)

0 comentaris
 







El passat diumenge 29 de novembre una petita delegació del Club Amatent va viatjar fins a la població osonenca de Tona per a gaudir d’allò que tant ens agrada: explicar jocs de taula a la gent.

I és que la Fira del Joc joc de Tona és ja una cita clàssica i ineludible per a la nostra associació lúdica. En aquesta ocasió, l’activitat que vam muntar va ser una àrea de demostració de jocs de les editorials: Asmodee, Zacatrus, Devir, Dizemo, Cayro i Nosolorol.


Hi havia jocs de totes les classes. Des de jocs eductius per aprendre geografia com el Terra de Devir, jocs per treballar el vocabulari i les habilitats lingüístiques com el Fast Words de Cairo o jocs per desenvolupar la imaginació com l Story Cubes d Asmodee o Pequeños Detectives de Monstruos.



 

L’èxit de l’activitat va ser considerable. Des de l’obertura del recinte fins a la marxa no vam poder parar. Els jocs de taula estan a l’alça mes que mai! Famílies, parelles, avis amb els nets tothom va poder gaudir d’una estona d’oci amb els nostres demostradors i nosaltres encantats!

 





Al migdia vam fer una pausa per recuperar forces i estirar les cames per veure la Fira i a amics del Club com el Doctor Metalúrgico que presentava el seu incombustible Corre i Surt.

Finalment, després d’una tarda que no va abaixar el ritme en cap moment, vam marxar amb la satisfacció d’haver contribuït amb la Fira del Joc joc de Tona un any més.





Volem agrair des d’aquí el suport que vam tenir per part de l'organització de la Fira, especialment de l’Albert Estrada, així com també agrair el donatiu del Tash Kalar i els exemplars de l’Espia que se perdió que ens van fer, que han passat a formar part de la Ludoteca Amatent i que podran sortir a taula allà on siguem i ser gaudits per tothom que vingui a jugar amb nosaltres.

Si voleu seguir veient imatges de la Fira seguiu l'enllaç del Facebook del Club Amatent, i si us agrada, cliqueu al "m'agrada" per poder seguir els nostres pròxims moviments.



usuari/s connectats