21 d’abril del 2015

"Dino Race" de Devir

0 comentaris
 
Aquest dissabte vam poder provar a la 73a Sessió Amatent el nou joc de Devir Dino Race, una esbojarrada cursa de dinosaures per a veure qui arriba primer a una meta imaginària i on han d'escapar d'un riu de lava que va cap a ells. Cada jugador porta dos dinosaures del mateix color que fa avançar per diferents llosetes de terreny mitjançant cartes:





Les impressions van ser molt bones i de ben segur que serà un dels jocs que sortiran més de la nostra ludoteca. Potser no és un joc per als més petits de la casa ja que hi ha un petit component de "mala llet" a l'hora de donar cops de cua als nostres competidors per a deixar-los enrere però res que no es pugui sol·lucionar simplement treient les cartes que ens permeten fer aquests moviments.




Es tracta d'un joc per a jugar-hi tota la família (possiblement amb 4 persones és quan més llueixi) i fer-se un tip de riure. Dins un marge d'edat a partir dels 7-8 anys per a què els nens puguin entendre tot el que el joc ens ofereix. En quant a edat adulta, cap problema, és un joc que dura uns 30 minuts com a molt i que la gent gran també disfrutarà molt, sobretot a l'hora de fer la trabeta o d'empenyer als rivals contra el riu de lava que es va apropant a poc a poc.

Resumint, amb unes figures espectaculars i un material perfecte per a què duri molt, es tracta d'un joc molt recomanable que ens ha agradat molt; hi jugarem més cops segur!




usuari/s connectats