29 de gener del 2015

Crònica 67a Sessió + Fira SVH 2015

0 comentaris
 
Aquesta Sessió ha estat una mica atípica ja que els Amatents ens hem hagut de dividir per poder estar a dos llocs alhora: a la 67 Sessió de La Capella i a la Fira d'Entitats 2015 que es feia a Sant Vicenç dels Horts dins els actes de la Festa Major d'Hivern:




A La Capella van sortir a taula jocs com el Hanabi, el Pandemia, el Tribuno, el King of Tokyo, el Las Vegas i, com nou, de nou l'Arcadia Quest:








Un que va sortir a taula per primer cop durant una Sessió Amatent fou el joc dels exploradors Lewis & Clark, un joc que tothom que l'ha provat en parla molt i molt bé. Esperem que més Amatents puguin anar jugant-lo per anar treient conclusions sobre el mateix:




A la Fira d'Entitats 2015 ja va ser una altra història. Allí ens vam dedicar bàsicament a explicar a tothom que s'acostava (molta gent al tractar-se d'un acte de la festa major) qui som, què fem al Club Amatent i què són aquests jocs tant "cridaners" i "estranys" que havíem ficat en mode reclam (tot i que cada cop més gent ja els coneix, i ens n'alegrem molt). 

Tot i així, no va faltar temps per fer alguna partideta entre els Amatents que estaven a les carpes, o fins i tot amb alguns "afortunats" que van seure a provar algun dels jocs que ensenyàvem. El més familiars els explicàvem de manera ràpida i per sobre a les famílies que venien a conèixer-nos. Us deixem amb algunes fotografies i us esperem a la ja 68a Sessió del dia 7 de febrer a La Capella:














usuari/s connectats