24 de novembre del 2014

Crònica 62a Sessió (15-11-2014)

0 comentaris
 
Estem de nou en una nova Sessió Amatent la qual es va veure afectada en participació degut a l'assistència de molts amatens a Sabadell en motiu de les 24h Sabadell, un esdeveniment molt desitjat per a molts on pots arribar a estar 24 hores juntant sense interrupcions:



El joc estrella va ser el Myth, un dungeon crawler cooperatiu fruit de l'éxit en financiació d'un kickstarter. Mireu si era desitjada la seva arribada que feia més de 2 anys que s'esperava l'enviament!!! Decenes i decenes de figuretes amb diferents enemics i final boss, on els herois disposen d'una versió masculina i femenina. Cartes d'equipament, daus d'atac, events, caselles per on moure's, un art en les figures immillorable i un sistema que permet lluitar contra la màquina sense que ningú hagi de fer de màster. Un gran joc sense cap dubte.







Un altre joc que no havíem jugat mai és el Hoity Toity. Aquest és un joc ambientat en les altes classes socials on gent adinerada va fent exposicions en diferents castells. Tot amb l'objectiu d'arribar a un sopar final, on el que hagi fet la millor exposició tindrà un lloc preferent al dinar (i, efectivament, guanyarà la partida). Es juga amb cartes que es van potenciant les unes a les altres, i hi ha interacció de puteig entre els jugadors per prendre'ls diners o enviar a pressó els seus lladres:



També va veure taula l'Splendor.  Es tracta d'un joc ràpid i àgil del tipus "set collection". Cal anar aconseguint unes gemmes per comprar cartes que ens van donant punts i, alhora, van abaratint la compra de cartes. Guanya qui abans aconsegueixi 15 punts:





I un joc familiar pels amants dels pirates és el Buccaneer. A l'abordatge dels diferents vaixells amb els nostres pirates i a fer caixa i faixa, però compte perquè els rivals també tenen pirates i no ens ho deixaran fàcil, ja que ells també volen botins!






I la resta de jocs segur que ja els coneixeu d'altres sessions, com és el cas del Catan Cartes, La Vuelta al Mundo en 80 Días, Santiago de Cuba i Qwixx. Ens veïem a la següent Sessió del dia 29!!!





usuari/s connectats